Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно карта на Източна европа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно карта на Източна европа

Здравейте приятели живея в Германия искам да си закупя от сайта на Том-том карта за Източна Европа която включва и България.Въпросът ми е какво ще ми препоръчате и какъв вид карта трябва да взема.Моят том-том е GO-730.

До: Относно карта на Източна европа

Ако искаш първо виж това:
    http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=21377
    http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=18325
    http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=318558
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=29791

Коментар

Аз съм с ONE XL и ползвам 8.25 версиите на всички карти. Източна Европа, специално за България е отлична, поне в по-големите населени места. Пробвах и 8.30, но ми се получи някакъв бъг със навигацията и не можах да видя каква е разликата. За да ползвате осмиците обаче, трябва навигацията да е с NAVCORE 8.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
        Аз съм с ONE XL и ползвам 8.25 версиите на всички карти. Източна Европа, специално за България е отлична, поне в по-големите населени места. Пробвах и 8.30, но ми се получи някакъв бъг със навигацията и не можах да видя каква е разликата. За да ползвате осмиците обаче, трябва навигацията да е с NAVCORE 8.
        Смятам,че обясних моят Том-том е модел GO-730 ще бъде ли възможно инсталирането на него от това което Вие сте описали или трябва да търся друга версия.Моля за по подробна информация

Коментар

От горепосочените линкове си изтеглих картата на Източна Европа.За съжаление не съм на ти с такава техника,и съм напълно начинаеща.Молбата ми е как мога да инсталирам тази карта в моя навигатор GO-730.Моля Ви дайте ми някакви инструкции

Коментар

В горните линкове пише всичко , но я вно не си ги прочел. Инсталирай си TTHome и си направи ъпдейт на софтуера до последната версия , която ти предложи. Най-вероятно ще е 8.350 , но чакам да кажеш и тогава продължаваме нататък. Също така кажи коя карта си избра да инсталираш?

Коментар

Първоначално публикуван от donita Преглед на мнение
              Смятам,че обясних моят Том-том е модел GO-730 ще бъде ли възможно инсталирането на него от това което Вие сте описали или трябва да търся друга версия.Моля за по подробна информация
              От това което пишете смятам, че вероятно няма да се справите... Navcore за ONE и GO, е еднакъв с малки изключения. Картите също....
              1. Ъпдейтва се софтуера;
              2. Пачва се за да вижда "безплатните" карти;
              3. Копира се съответната карта на устройството;
              4. Отключва се картата;
              (за пача и отключването се ползва Easy use tools, там има подробни инструкции)
              5. Enjoy ....
              П.П. Ако не сте наясно какво правите, по-добре си купете карта от ТТ, иначе рискувате да убиете машинката. Попрочетете в 4pda.ru-има подробно обяснение на всички стъпки, както и най-новите версии на всички карти. Колегата Milstan със сигурност е доста по-запознат от мен и вероятно би ви посъветвал същото......
              Последно редактирано от kuzdov; 12-05-09, 22:04.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X