Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 760 и GSM

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 760 и GSM

Въпроса ми е с кои модели мобилни телефони нувито работи в пълния си блясък, т.е. работи телефонната книга и смс-ите?
    Да кажа аз какво пробвах до момента.
    SE К700 - Зарежда телефонна книга, но при проба за набиране на телефон, GSMа забива (предполагам, че проблема е в телефона - стар софт и нямам кабел за да го преинсталирам)
    HTC s310 - въобще не могат да се закачат (нищо чудно, апарата е доста недомислен)
    HTC Diamond - закача се без проблем, но няма телефонна книга и смс-и
    Nokia 6680 - закача се без проблем, но няма телефонна книга и смс-и

Тук - http://www8.garmin.com/bluetooth/phones.jsp има някаква телефони, но според мен този списък не е осъвременяван от доста отдавна - не мога да си представя, че Н95 не е съпортет, а пък деймънта въобще не е в списъка.

До: Nuvi 760 и GSM

Nokia E51 също не работи с телефонната книга. А стария ми SE750i нямаше никакви проблеми.

Коментар

Значи до тук К700 и К750i бачкат. Други?

Коментар

BlackBerry Storm 9500 работи идеално с телефонна книга, но няма писане и четене на смс-и.
        Подкарах и HTC s310 - работи само като хендсфри въпреки че на самия гпс се появяват всички менюта, но като цъкнеш на телефонна книга примерно само мисли и нищо не се получава.

Коментар

Garmin Nuvi 765T + Nokia 3110 Classic.....няма проблеми, всичко си бачка...

Коментар

Nuvi 765T работи с N95 и P990i. При N95, въпреки че синхронизира всички контакти ( като бройка номера ), част от тях липсват от списъка по незнаен принцип. Явлението не зависи от настройки и конфигурации, може да е проблем на N95. При P990i такъв ефект няма, дори гласовото набиране работи ( при N95 дава грешка ).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X