От: Възможно ли е проследяване на GSM чрез GPS устройство?
добре де четох четох ама не разбрах може ли да се проследи гсм ако той не работи . пример Иванчо си губи телефона и искат да го намерят но той не работи има ли начин без активиран телефон даже и махната батерия да се открие
добре де четох четох ама не разбрах може ли да се проследи гсм ако той не работи . пример Иванчо си губи телефона и искат да го намерят но той не работи има ли начин без активиран телефон даже и махната батерия да се открие
Понеже ми стана много интересно какво толкова може да има в този телефон че дори и на части, без ток ,да може да се локализира посредством гпс аз мисля че в него има прост гпс приемник който не предава но дори и да предава това ще става единствено и когато той има ток или работи на части малко трудно сателита да го затече. Но цената си е цена но за сега това остава един телефон с повечко екстри сред които едва ли има да го намериш в насипно състояние пък и да не говорим за случай в които е седял вън и го е валял дъжд . Но все пак maistor ако говориш сериозно че може да се засече посредством гпс без изредените неща мисля, че на всички ще ни е интересно да разберем как става
Коментар