Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Goclever 3525-BG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Goclever 3525-BG

Преди няколко дена си купих моят първи гпс, досега съм си играл с оригинални вградени в коли, и такива на телефон/пда, но не са били лично мои.
    Устройството е Goclever 3525-BG 3,5'' дисплей, 2 години гаранция, вградена карта на България(доста подробна, поне за София между другото)и не на последно място цената-169лв.
    В интерес на истината доста приятно ме изненада бързината с която работи, за толкова пари вобще не очаквах да се справя толкова добре.
    Работи с операционна система Win 5.0, и доколко прочетох в нета може да се качи IGO. Прегледах почти всички теми, но win x.x базираните устройства не се коментират никъде, вв всяка втора тема присъства nuvi за сметка на това , може ли някой накратко да каже + и - на устройства с подобна ОС.
    Гпс-а е с 1gb вградена памет и слот за SD, колко е оптималният вариант за допълнителна карта, ако взема 2gb и повече ще могат ли да се качат няколко карти или по-добре да си взема няколко 1gb? И от значение ли е скоростта на SD-картата защото има 1gb от 10лв до 30 и повече. дали с по-бързата карта ще работи по-добре?

До: Моят първи GPS

Пробвай се да му качиш Garmin software http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=252&t=52254

Коментар

До: Моят първи GPS

Здравейте, аз също си купих Goclever 3525, най-вече привлечен от цената, но моите опити с картата не са много задоволителни. В София е горе-долу, но дори и тук ми се случи да иска да ме вкара в несъществуващи улици, а извън София - трагедия.
      Моля, ако някой може, да помогне от къде може да се изтегли и как да се инсталира нова карта.

Благодаря предварително.
      ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

До: Goclever 3525-BG

Вероятно не само аз съм си купил от пръчката на Мултирама. Ако някой знае как може да й се даде живот с по-добра карта, мисля, че ще е полезно за много хора.
        ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

И аз съм със същия проблем. исках да го върна и да ми върнат парите , но съм закъснел с два дни за това.
          Много съжелявам, че си го купих.
          Може ли наистина някой да помогне с някоя карта?

Поздрави

Коментар

http://forum.pocketbulgaria.com/view...p?f=49&t=30047

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X