Здравейте!Извинявам се предварително ако въпросът ми е глупав.От скоро ползвам нуви с карта 4.80 но ми изчезна звука.Там от където се регулира стои на нула и не реагира на усилване .Ако някой може да ми помогне ще съм благодарен.Незнам дали аз съм прецакал нещо или уреда сее скапал.С предната версия на картата нямаше никакви проблеми а сега освен това реагира много по бавно.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ТЕЗИ КОИТО БИХА МИ ПОМОГНАЛИ.скайп:totomama6765 ,toto_nusha@abv.bg
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем със звука на нуви265w
Свий
X
-
До: проблем със звука на нуви265w
Първоначално публикуван от tisho67 Преглед на мнениеЗдравейте!Извинявам се предварително ако въпросът ми е глупав.От скоро ползвам нуви с карта 4.80 но ми изчезна звука.Там от където се регулира стои на нула и не реагира на усилване .Ако някой може да ми помогне ще съм благодарен.Незнам дали аз съм прецакал нещо или уреда сее скапал.С предната версия на картата нямаше никакви проблеми а сега освен това реагира много по бавно.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ТЕЗИ КОИТО БИХА МИ ПОМОГНАЛИ.скайп:totomama6765 ,toto_nusha@abv.bgчетеш темата тук > http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%ED%FE%F2%E0
и си решаваш проблема.
-
До: проблем със звука на нуви265w
Благодаря за съвета.Прочетох внимателно всичко и възстанових първоначалните настройки но за съжаление нямаше ефект.Освен това пропуснах да се оплача за това че немога да го вържа вече с телефона.Несе откриват.А преди всичко работеше перфектно
.Направо съм бесен.Благодаря още веднъж и ако има нещо друго което бихте ме посъветвали ще съм ви мноого благодарен.А между другото устройството още е в гаранция но като ги знам там какви са...предпочитам съвет от приятел.nuvi265w
Коментар
-
До: garminn
Първоначално публикуван от tisho67 Преглед на мнениеБлагодаря за съвета.Прочетох внимателно всичко и възстанових първоначалните настройки но за съжаление нямаше ефект.Освен това пропуснах да се оплача за това че немога да го вържа вече с телефона.Несе откриват.А преди всичко работеше перфектно
.Направо съм бесен.Благодаря още веднъж и ако има нещо друго което бихте ме посъветвали ще съм ви мноого благодарен.А между другото устройството още е в гаранция но като ги знам там какви са...предпочитам съвет от приятел.nuvi265w
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар