Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при опит за update на софтуера.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при опит за update на софтуера.

Здравейте имам Nuvi 255W и се сблъсках със следния проблем:
    Реших да си update-na гпс-а с webupdater-а но след като се финализира всичко успешно при рестарт на gps-a ми изписа въпросния System software missing !
    Прочетох внимателно инструкцията дадена от Asterix85:
    ------------------------------------------------------------------------
    Решение на "System Software Missing" или даунгрейд на софтуера до версия 3.20 за nuvi 350:
    1. Първо изтеглете и резархивира файлът http://www.aasli.com/garmin/060404120315_nuvi_sys.zip.
    2. Изключете вашето nuvi от компютър и го изгасете
    3. Включете вашето nuvi и задъръжте копчето за включване, докато не излезе надписът "Pre - boot mode".
    4. Веднага щом се появи надписът "Pre - boot mode", слoжете USB кабелът към уредчето (не пускайте копчето за включване!)
    5. Бързо с мишката пуснете файлът nuvi_sys.rgn върху Updater.exe и стартирайте програмата

След тази процедура вашето nuvi 350 ще бъде с версия 3.20 и в начални фабрични настойки.
    -------------------------------------------------------------------------

Но проблема при мен е че gps-a въобще не иска да влезни в този режим "Pre - boot mode" !!!
    При изключен gps от компютъра включвам копчето за старт и го задържам и след около 20-30 секунди се изключва.
    Някакви идей?

П.С. Версията с която го update-nah сега е 5.0, мисля че старата беше 4.80

До: Проблем при опит за update на софтуера.

Оффф, мързеше ме да ти отговоря, надявах се някой друг да го направи вместо мен...уви ...Значи инструкцията, която следваш е за nuvi 350, а трябва за nuvi 2xx. Накратко разбираш HWID на gps-ът ти и след това изтегляш нужният ти файл от gpspassion или пробваш на слука, който стане. В pre-boot mode се влиза, като задържиш копчето за включване и не го пускаш ...след това USB...updater...бла,бла,бла...За разлика от nuvi 350, на Nuvi 2xx не се изписва, че си влезнъл в този режим Прочети как се прави за моделите 2xx..

Коментар

Добре ок ясно ми е какво трябва да направя, но как да го направя като windowsa не ми го разпознава гпс-а, не мо га да влезна в него и да си вида HWID. Незнам вече какво да направя отчаях се. Сигурно ще го пращам в сервиза .... ако някой не помогне.
      Аз немога да разбера как може да си направиш официялен упдате с wepupdater и да ти се прецака уреда що за support е това. Да ме пита човек за кво ми трябваше да го правя това.

Коментар

Нормално е да не го открива
        1. Задържаш копчето за включване
        2. Вкарваш USB кабела
        3. Пускаш нужният файл върху Udater.exe
        4. Като ти се появи надписа Sofware Loading...(май този надпис беше следващият) пускаш копчето за включване
        5. Чакаш да завърши процеса

Коментар

Еее човек златен си толкова се бех изнервил Благодаря ти много!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X