Здравейте.защо Гармина ме навигира през накави междуселски пътища,в средата на гора / впрочем на пътя беше застанал един вълк/ можете да си представите за какъвпът ви говоря, / по този път не срещнах автомобил а и си личеше че скоро не е минавал/ пътя стигна до една бариера в някакво изоставено село и Гармина ми говори завии надясно а надясно има някакво подобие на път посипано с камъни,това неможе да бъде маршрут за автомобили участъка.Трябваше да стигна до ПРОХОДА НА РЕПУБЛИКАТА, а се озовах в средата на гората!Началната точка бе Трявна,въпроса ми е що за карта е това /определено off-road/,в настройките за избор на път кои варианти трябва да бъдат отментнати!и кои забранени!
Значи преполагам ще ми кажете ами задай междинна точка,е аз ако знам през кой да мина за да стигна до прохода то защо ми Гармина!
Може ди трабва да св забранят някой маршрути от устройството,бихте ли посочили кои.
Значи преполагам ще ми кажете ами задай междинна точка,е аз ако знам през кой да мина за да стигна до прохода то защо ми Гармина!
Може ди трабва да св забранят някой маршрути от устройството,бихте ли посочили кои.
Коментар