Някой да е разглобявал Nuvi660/670 ? Има ли някакви тънкости при отварянето. Или си иска "груба сила" ? Страх ме е да напъна пластмасата , че много се огъва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разглобяване на Nuvi660/670 - KAK?
Свий
X
-
До: Разглобяване на Nuvi660/670 - KAK?
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеНякой да е разглобявал Nuvi660/670 ? Има ли някакви тънкости при отварянето. Или си иска "груба сила" ? Страх ме е да напъна пластмасата , че много се огъва.Другаде не съм срещал да има панели.
-
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеПо принцип там зглобката със зъбчета ли е? Между двете половини на корпуса. Защото под антената се виждат две болчета , но едва ли ще държат нещо?
П.П Между другото не се майтапя имам панели за всички Garmin Nuvi моделиПоследно редактирано от Garminn; 02-04-09, 19:15.
Коментар
-
Отворих го , сега не мога да намеря в Ямбол подходящо говорителче. В китайските навигации са по 2W мощност , предполагам и това ще е толкова. Някакви идеи за интернет магазини?
П.П. Дръжката на снимката е на инструмента с който го отворих - без поражения!
Коментар
-
Мисля тук > http://kuzmovelectronics.com/site/ma...iewCat&catId=4
Коментар
-
Здрасти milstan. Като сменяш говорителчето с ново е добре да знаеш какво е и съпротивлението му (естествено ако не е прекъсната именно намотката на говорителчето) което можеш да измериш с някой обикновен мултицет. Предполагам че не е повече от 4-8 ома, също така като гледам размерите на това говорителче ме съмнява да е 2W защото това си е доста голяма мощност за такива малки размери, така че от опит бих предположил че това говорителче е не повече от 0,5-1W така че според мен търси такъв тип говорителчета. А ето и още няколко интернет магазина за чаркалаци:
www.comet.bg
www.pasatbg.com
www.electroninvest.com
www.eshop.bg
Коментар
-
Те точно затова изгарят. Защото са малки , а са 2 вата. Сменял съм на няколко китайски навигации , там са с по-малки размери и на тях си пише 2W-4 ома. Заменял съм ги стези капсулки 4 ома - 0.5W , които ги има масово , но ефекта е ужасен.
http://kuzmovelectronics.com/site/ma...productId=9424
Благодаря за линковете!
П.П. Намерих един 8 oмa- 1W , ще пробвам с него.Последно редактирано от milstan; 03-04-09, 23:00.
Коментар
-
говорителите на гармините са 1w 8ом и изгарят много често до сега съм сменил на 6 броя.Лошото е че тия дето се продават са големи ментета и не се чуват както трябва.Отидоха ми всички запаси от слушалки от едно време които си бяха що годе маркови.
за разглобяването на гармините първо се отвива антената и в единия и край /от другата страна на кабела /се натиска с нещо остро навътре да се натисне пружинката и да се откопчее цилия капак на антената след това има 2 болчета и предния капак е на щипки и нататък е лесно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар