Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разглобяване на Nuvi660/670 - KAK?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разглобяване на Nuvi660/670 - KAK?

Някой да е разглобявал Nuvi660/670 ? Има ли някакви тънкости при отварянето. Или си иска "груба сила" ? Страх ме е да напъна пластмасата , че много се огъва.

До: Разглобяване на Nuvi660/670 - KAK?

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
    Някой да е разглобявал Nuvi660/670 ? Има ли някакви тънкости при отварянето. Или си иска "груба сила" ? Страх ме е да напъна пластмасата , че много се огъва.
    Разглабяи смело аз продавам панели за Garmin Nuvi модели Другаде не съм срещал да има панели.

Коментар

По принцип там зглобката със зъбчета ли е? Между двете половини на корпуса. Защото под антената се виждат две болчета , но едва ли ще държат нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
        По принцип там зглобката със зъбчета ли е? Между двете половини на корпуса. Защото под антената се виждат две болчета , но едва ли ще държат нещо?
        Не съм разглабял никога но е със чопчета.Трябва да се отвият и болчетата ! Специално за milstan отворих за сефте един панел !

П.П Между другото не се майтапя имам панели за всички Garmin Nuvi модели
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от Garminn; 02-04-09, 19:15.

Коментар

Отворих го , сега не мога да намеря в Ямбол подходящо говорителче. В китайските навигации са по 2W мощност , предполагам и това ще е толкова. Някакви идеи за интернет магазини?

П.П. Дръжката на снимката е на инструмента с който го отворих - без поражения!
          Прикачени файлове

Коментар

Мисля тук > http://kuzmovelectronics.com/site/ma...iewCat&catId=4

Коментар

Здрасти milstan. Като сменяш говорителчето с ново е добре да знаеш какво е и съпротивлението му (естествено ако не е прекъсната именно намотката на говорителчето) което можеш да измериш с някой обикновен мултицет. Предполагам че не е повече от 4-8 ома, също така като гледам размерите на това говорителче ме съмнява да е 2W защото това си е доста голяма мощност за такива малки размери, така че от опит бих предположил че това говорителче е не повече от 0,5-1W така че според мен търси такъв тип говорителчета. А ето и още няколко интернет магазина за чаркалаци:
              www.comet.bg
              www.pasatbg.com
              www.electroninvest.com
              www.eshop.bg

Коментар

Те точно затова изгарят. Защото са малки , а са 2 вата. Сменял съм на няколко китайски навигации , там са с по-малки размери и на тях си пише 2W-4 ома. Заменял съм ги стези капсулки 4 ома - 0.5W , които ги има масово , но ефекта е ужасен.
                http://kuzmovelectronics.com/site/ma...productId=9424
                Благодаря за линковете!

П.П. Намерих един 8 oмa- 1W , ще пробвам с него.
                Последно редактирано от milstan; 03-04-09, 23:00.

Коментар

говорителите на гармините са 1w 8ом и изгарят много често до сега съм сменил на 6 броя.Лошото е че тия дето се продават са големи ментета и не се чуват както трябва.Отидоха ми всички запаси от слушалки от едно време които си бяха що годе маркови.
                  за разглобяването на гармините първо се отвива антената и в единия и край /от другата страна на кабела /се натиска с нещо остро навътре да се натисне пружинката и да се откопчее цилия капак на антената след това има 2 болчета и предния капак е на щипки и нататък е лесно

Коментар

Здравейте колеги,пукнах дисплея на нуви 660,кажете ми някакъв сервиз или човек който може до подмени дисплея.Нувито работи без проблем.Само подмяна на стъклото искам.Намирам се в София.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X