Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с nuvi 200 bg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с nuvi 200 bg

Здравейте.
    Не знам защо, като си купих навигатора имаше карта и на Европа, а след ъпдейта тя изчезна.
    Разгледах сайта на Геотрейд и там видях цена на такава карта 195лв.Нима трябва да дам пари, колкото за нов NUVI200
    след, като не съм направил нищо за нейното премахване. Ако, някой е имал сходен проблем и може да ми каже от къде да се сдобия с такава карта, тъй като ми се налага да пътувам скоро ще съм много благодарен.

До: Проблем с nuvi 200 bg

Нуви200 няма достатъчно памет за да събере картата на Европа! Най-вероятно е била базовата карта. След ъпдейт не би трябвало да изчезне. Ако става въпрос за картата на България към уреда трябва да има книжка с упътване и е-майл на който да пишете за проблеми.
    Не е ли най-лесно да отидете при търговеца и да го попитате за проблема? Сигурно уредът е още в гаранция?

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Нуви200 няма достатъчно памет за да събере картата на Европа! Най-вероятно е била базовата карта. След ъпдейт не би трябвало да изчезне. Ако става въпрос за картата на България към уреда трябва да има книжка с упътване и е-майл на който да пишете за проблеми.
      Не е ли най-лесно да отидете при търговеца и да го попитате за проблема? Сигурно уредът е още в гаранция?
      А вярно ли е, че същия модел nuvi 200 Не подържа по-голяма мемори карта от 1 GB?

Коментар

Първоначално публикуван от Nuclear Преглед на мнение
        А вярно ли е, че същия модел nuvi 200 Не подържа по-голяма мемори карта от 1 GB?
        Поддържа до 4GB,дотолкова съм стигал

Коментар

Първоначално публикуван от krasi1606 Преглед на мнение
          Поддържа до 4GB,дотолкова съм стигал
          мда, това е факт - моето е с 4 ГБ, и си работи като слънце...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X