Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с НУВИ 255

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с НУВИ 255

Здравейте имам следния проблем при ъпдейт на картата на Европа от сайта на Гармин спира тока след това като го включа изписва че липсват детайлни карти и без тях нуви не работи.Четох че може би ми се е затрил отключващия файл за картите мога да си генерирам такъв но проблема е че като сваржа нувито към кмпютъра и компутъра забива. Иначе имам копирана цялата информация от нувито още като е купувано но няма как да я копирам в устройството. Другото е че вече не отчита нувито както преди с икона а го отчита като гермин ремувъбъл диск.Някакъв вариант има ли за формат на устройството заштото скритите менюта и расет не промениха нищо. Пробвах и с уеб ъпдейт но не намира устройство моля за някакви идеи.
    Последно редактирано от magdavuza; 14-03-09, 10:47.

До: Проблем с НУВИ 255

Първоначално публикуван от magdavuza Преглед на мнение
    Здравейте имам следния проблем при ъпдейт на картата на Европа от сайта на Гармин спира тока след това като го включа изписва че липсват детайлни карти и без тях нуви не работи.

според мен трябва да направиш същата процедура отначало и проблема ще се реши

Коментар

не мога не открива устройството, идеи за формат на нувито

Коментар

Може тук да намериш отговора

Коментар

Благодаря за отговорите но не можах да се оправя ще чакаме техника от гармин да се варне от командировка и ще му го пратим

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X