Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно Garmin Nuvi 750

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно Garmin Nuvi 750

Тъй като съм решил да си закупя въпросната навигация,но не от България и без инсталирана карта на България,искам да попитам тук освен карта,мога ли да й кача и български говор(понеже поддържа тази функция) и как става това?Комлект с картата ли върви или?Благодаря предварително на отзовалите се

До: Въпрос относно Garmin Nuvi 750

Първоначално публикуван от stoyan4o Преглед на мнение
    Тъй като съм решил да си закупя въпросната навигация,но не от България и без инсталирана карта на България,искам да попитам тук освен карта,мога ли да й кача и български говор(понеже поддържа тази функция) и как става това?Комлект с картата ли върви или?Благодаря предварително на отзовалите се

приятелю изтегли си от накъде папката с воиса на БГ и проблема е никъкъв
    трябва да тръгне без проблем и мисля че някъде в този форум имаше линк от кадето да го изтеглиш иначе с удоволствие бих ти го пратил но нямам права в този форим да ти го пратя

Коментар

2-ра и 7-ма серия на Garmin Nuvi би трябвало да са си кирилизирани (вкл. и български глас) фабрично .
      Ако си изгубил някои от файловете на Български (менюта, текст, глас) си направи ъпдейт.
      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Понеже преди месец и аз се чудех, та да потвърдя: купен от USA, Nuvi 750 има много езици включително и български. Единствено не изговаря имената на улиците на български. Само казва накъде и след колко метра да се завива

Коментар

Привет колеги, искам да попитам следното нещо. Закупих си на изгодна цена нуви 750, което както знаете е без bluetooth, а неговия събрат 760 е! Питанката ми е следната за да не отварям нувито за да проверя хардуерно дали има bluetooth и микрофон искам да разбера дали евентуално разликата между двете е в интерфейса, т.е. хардуерно да са с еднакви платки и само да е нужно префлашване със firmware на 760 за да се активира bluetooth-а в менюто?

Коментар

Първоначално публикуван от SG mobile Преглед на мнение
            Привет колеги, искам да попитам следното нещо. Закупих си на изгодна цена нуви 750, което както знаете е без bluetooth, а неговия събрат 760 е! Питанката ми е следната за да не отварям нувито за да проверя хардуерно дали има bluetooth и микрофон искам да разбера дали евентуално разликата между двете е в интерфейса, т.е. хардуерно да са с еднакви платки и само да е нужно префлашване със firmware на 760 за да се активира bluetooth-а в менюто?
            Няма никакъв шанс само с префлашване да се появи Bluetooth.
            Ако платките са еднакви (в което се съмнявам), ще трябва да се монтират липсващите компоненти, и след това при много голяма доза късмет да стане работата...
            Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
            GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Ако някой колега е отварял двата модела моля да сподели дали платките са еднакви и дали тази на 750 има опция за монтиране на липсващите елементи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X