Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nokia E71.... има ли офроуд карта за GPS-a

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nokia E71.... има ли офроуд карта за GPS-a

Здравейте.. брат ми си взе наскоро Е71.. и братовчеда ми сложи някакъв софт на Гармин..чудно ми е дали може да се сложи и офроуд карта.. не съм много на ясно с тия работи.. моля да ме извините ако въпросат ми не е точен...
    благодаря..
    лошите неща .. ме правят по добър човек...

До: Nokia E71.... има ли офроуд карта за GPS-a

Първоначално публикуван от Vlady_Rumenov Преглед на мнение
    Здравейте.. брат ми си взе наскоро Е71.. и братовчеда ми сложи някакъв софт на Гармин..чудно ми е дали може да се сложи и офроуд карта.. не съм много на ясно с тия работи.. моля да ме извините ако въпросат ми не е точен...
    благодаря..
    Може! Работи перфектно.
    Garmin Nuvi 860 T

Коментар

Закачаш телефона към РС-то и MapSource-а го открива като нормален GPS - после си я качваш като нормална карта.
      "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

много съм нов и неразбирам много от тия равоти.. май първо карта тряя да си купя.. или незнам.. видях софта на Гармин как работи.. на Нокията.. много добре.. ама за офроуда .. не съм на ясно.. ? като начинаещ да ме насочите каде да прочета в повече, специално за офроуд катрата?
        бЛагодаря
        лошите неща .. ме правят по добър човек...

Коментар

Софтуерът е Garmin Mobile XT за Symbian - операционната система на телефона ти.

Карта можеш да си купиш от Събин - в момента по мое лично мнение това е най-добрата карта за България. Тя се инсталира във Garmin MapSource - програмата за управление на карти на Garmin, която можеш да си свалиш от www.garmin.com.

След това ще можеш да виждаш картата на компютра ти и оттам да я качиш на телефона.
          "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Първоначално публикуван от Vlady_Rumenov Преглед на мнение
            много съм нов и неразбирам много от тия равоти.. май първо карта тряя да си купя.. или незнам.. видях софта на Гармин как работи.. на Нокията.. много добре.. ама за офроуда .. не съм на ясно.. ? като начинаещ да ме насочите каде да прочета в повече, специално за офроуд катрата?
            бЛагодаря

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=45618
            ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X