Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Amcor 3900

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Amcor 3900

Здравейте,
    Някой да е чувал за Amcor и по специално за модела 3900. Интересува ме възможността да се качват допълнителни карти!

До: Amcor 3900

GPS AMCOR 3900 главно в САЩ ги има ама цената е дебела със доставката. Според мен нищо особенно 3.5 инча много скромно Карти със сигурност ще могат да се добавят работи с IGO. Поръчвал съм от САЩ JENSEN ама ми сложиха мито и ДДС. Ако искаш виж тук:http://migmagshop.com/migmagshop

Коментар

До: Amcor 3900

Здравейте,

И понеже народът е казал - "Неволята учи" - и тъй като няма почти никаква полезна информация в нета, реших сам да се захвана с добавянето на нови карти към това устройство.

И така, както е споменал колегата tashunko71, устройството Amcor 3900 е предназначено предимно за американския пазар и аз поне не видях нещо в Интернет, което да ми подсказва, че се продава и в Европа. Работи под операционна система Windows CE, и останах добре изненадан, че работи с IGO.
      На външната SD карта трябва да има следните директории:

gpslog
      icons
      iGO8

и файл:

addons.txt

Файлът addons.txt трябва да изглежда така:

[modules]
      Settings = "icons/settings.bmp", "settings", 1
      iGO8 = "\\sdmmc\\icons\\amcor.bmp", "%SDCARD%\\iGO8\\igo8.exe"

като тази част "%SDCARD%\\iGO8\\igo8.exe" трябва да указва пътя към IGO8.exe файла. Ако въпросният файл се намира в друга директория, то просто сменете пътя към него.

Разбира се за да работи всичко както трябва ви трябва добре работеща версия на IGO.

Надявам се инфото да е полезно на някой, който да прекара по-малко време в разрешаване на проблема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X