Обява

Свий
Няма добавени обяви.

голем проблем с holux gpslim236

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• голем проблем с holux gpslim236

днес си купих такъв gps reciver и се опитвам цял ден да го подкарам на лаптоп ама нещо не става и се много оплетох в разни програми и карти вкарах се в голем филм и незнам какво да направя ето и въпросите които бих искал да получа отговори
    1 с какъв софтуер за навигация трябва да инсталирам така че хем да работи хем да мога да ползвам карти на кипър,турция и българия предстои ми такова пътуване
    2 този модел само с блу тут ли работи като връзка с компа
    3 иго то не мога да го пусна нямам връзка с gps приемника
    не сам много на ясно с тези навигации но ще бъда благодарен ако ми помогнете благодаря предварително

До: голем проблем с holux gpslim236

трябва да си свалиш програмата Franson GPS Gate 2.0 и с нея ще си направиш връзката между GPS-а и Лаптопа. Аз те съветвам да ползваш софтуеара на Garmin за лаптот PC Mobile. Влез в garmin.com и там ще го намериш. Освен това вземи да прочетеш темите написани във форума и ще се научиш.

Коментар

скоро с колегата pacific ще направим тема със систематизирана информация
      ...
      Иначе предлагам на wenimont да започне да чете тази тема:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31505

Коментар

На този приемник USB порта не е съвсем стандартен и няма да можеш до го подкараш директно без специфичен кабел. Пускай го през BlueTooth и така рязко ще ти се намалят проблемите. Ще остане само един съществен - Garmin предпочитат програмите им да работят с техни приемници и затова трябва да бъдат излъгани, че Holux-a ти е Garmin. Аз използвам http://www.google.com/search?q=gpsproxy за целта.

Коментар

мерси за всички одговори надявам се че след прочитането на темите ще сам в час с тези навигации снощи успях да направя конекцията с лаптопа и igo за pc. дотук добре ама реша един проблем и изкачат два програмата работи защото ме позиционира то4но каде сам но пък сега нямам карта на кипар но няма да се отказвам почвам да чета яко и да се наявам че ще стане всичко.поздрави от кипар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X