До скоро я ползвах в София,но като си дойдох в Пловдив и ми изчезна картата очертания всичко,защо някой знае ли?Картата ми е оффроад 4.70 мисля ,като тръгна да търся ми излиза Пловдив 130км/ч..и но като дойдох в Пловдив и кво се оказа..!?То сигурно и другите градове може да ми липсват,макар че ги намирам на гармина(255w).И още един въпрос:Значи мисля че геотрейд картата е по добра от оффроад-вие как мислите??И искам да си сложа геотрейд на гармина,но как да я кача ?и мога ли да я намеря да я сваля от някаде без пари естествено.ако я има някой на геотрейд да я прати ако може на dani_777@abv.bg ili скайпе:dxristov3 да ми даде малко инфо също ще съм много благодарен на всички които помогнат защото скоро ще пътувам и трябва да успея да смена картата и да работи нормално.БЛАГОДАРЯ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Замяна:офроад за/геотраде-как?
Свий
X
-
До: Замяна:офроад за/геотраде-как?
Колегата явно не змае, че този форум наистина не толерира "безплатното" разпространение на тази карта. Можеш да отидеш в ТАЗИ тема. Тя е за ползвателите на картата и е от създателите на същата. И пропусни момента с "от някаде без пари".LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
До: Замяна:офроад за/геотраде-как?
Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнениеУсещам, че ще има Банани!!!
Това в този форум не се толерира!LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар