Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WayteQ N310

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: WayteQ N310

здравейте..имам WayteQ N310..сложих му иго8..работи..искам да мога да отварям pdf файлове..как да го излъжа..

Коментар

Здравеите и аз имам WayteQ N310 и изтеглих иго 8 но незнам как да го пусна моля напишете как и с какво се преработва за да трагне.Благодаря предварително

Коментар

Здравеите,игото го подкарах но имам проблем с GarminMobileXT дава ми грешка като зареди ''Read Access volation at data adrdress 0x10000000 Program address 0x002E62A8 in bac kgrund thread NULL[main InitInstance].Много ви моля,кажете кво трябва да направя.Предварително благодаря

Коментар

До: Re: WayteQ N310

Здравей,

И аз си имам същят GPS, може ли накратко да ми обясниш процедурата с инсталацията?

Коментар

по принцип в навито има карта памет на която е записана програмата за навигацията. най-вероятно папката се казва MobileNavigator и файла който стартира навигацията MobileNavigator.exe
            при избор на иконата навигация се стартира това което е записано там. най-лесно тръгва iGO8 , просто го сваляте от някой сайт , верия за PNA и замествате този който е вътре, като преименувате стартовия файл iGO8 - MobileNavigator, преди това си правите копие на картата естествено, за да може ако се омажете да възтановите поне старата навигация. после само се настройва от менюто порта на GPS-а да го намери автоматично и това е. има и други хитринки и настройки, но за тях повече четене трябва.
            при идеалния вариант това е всичко, няма отключване е десктоп.
            ако има проблеми четете и ползвате търсачката и в други форуми. успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X