Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HTC S740 софтуер !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HTC S740 софтуер !

Здравейте, може ли някой да помогне и да каже каква програмка за ГПС може да трагне на този телефон и как става пускането??

До: HTC S740 софтуер !

Първоначално публикуван от Radul-Misirkov Преглед на мнение
    Здравейте, може ли някой да помогне и да каже каква програмка за ГПС може да трЪгне на този телефон и как става пускането??
    HTC-тата са Уиндоус мобайл. Можеш да сложиш Иго и/или Гармин ХТ. Пускането става от иконката на съответната програма, а виж, инсталирането е по-интересното. Свързваш HTC-то с PC-то и:
    Вариант 1. Ако програмата е "exe", стартираш през PC-то.
    Вариант 2. Ако не е "exe",качваш на HTC-то и стартираш от там.
    Общо взето това са двата варианта за инсталиране при HTC, независимо каква е програмата.
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

S740 е с уиндоус мобаил за смартфони. Гармин ХТ тръгва с сигурност. Том Том също но имаше някакъв проблем с бутоните. (телефона не е тъч). Не съм убедел че ИГО работи. Сайджик също става.

Коментар

Първоначално публикуван от hgeorgiev Преглед на мнение
        ...... Не съм убедел че ИГО работи. ......
        Аз съм убеден - работи. Виж, специално за модела, няма как ако не е тъч скрин.

P.S.
        Windows Mobile не е само за смартфони, а и за покети и др.устройства, все мобилни.
        Последно редактирано от Pacific; 27-12-08, 22:00.

Коментар

Благодаря Ви, ще опитам но да видим какво ще стане, ако може да ми кажете правят ли се някакви настройки на ГПС приемника, както и с картите как става номера - намиране ислагане
          Благодаря Ви отново!

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
            Аз съм убеден - работи. Виж, специално за модела, няма как ако не е тъч скрин.

P.S.
            Windows Mobile не е само за смартфони, а и за покети и др.устройства, все мобилни.

Нещо бъркаш понятията. Има уиндоус мобаил за смартфони и за покети. Смартфоните не са с тъч скриин.(Ipaq 514, HTC S710, 730, 740 i t.n) За тях се казва Windows mobile Standart. За покетите е Windows mobile Professional. Програмите за единия и другия уиндоус са различни в повечето случеи. Така че ....обикновенно като пиша нещо (пиша рядко) съм убеден в това.

P.S новата версия на сайджик драйв , картата е на кирилица...с покритието на иго казват че е.

Коментар

Нали не мислиш, че след като пишеш рядко, всичко написано е вярно?
              Казах, че Windows Mobile не е само за смартфони, което потвърждаваш и ти с горното си изречение.

Коментар

за серията ХТЦ СХХХ,вкл740 работи САМО последната версия на Гармин за смартфони
                намира се от тук или другаде как се качва и краква
                обявява се че работи с външен ГПС
                през мапсорс се качва нужната карта и готово
                има доста за ровене кое от къде и как
                тук и в all4smartpphone и в руските саитове

Коментар

Проблемът е, че всеки дава коренно противоположни мнения относно това коя програма би тръгнала на телефона ми! Направих няколко опита, но не стана разбира се, което допълнително ме изнерви! С инсталацията на Гармин не бих могъл да се оправя определно, търсих и Сайджик, но не намерих подходяща версия за изтегляне, нито нормални обяснения като за новобранец в това!

Коментар

Ами ясно и точно:
                    1. Гармин тръгва от въздуха няма какво да го мъчиш.
                    2. Сайджик - http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=13688
                    3. Том-Том - http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=4869
                    4. колегата беше убеден че и ИГО работи ... пробвай http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=15468

Коментар

иго пробвах, не става!!!четох различни инструкции за инсталиране на гармин ама забрави да разбера нещо от тях.нито намерих гармин за смартфони да изтегля това е!има разлика между програмата за ПДА и смартфон -единствено това разбрах след 2 дена ровене, което не ми помага особено! и на края явно няма да си ползвам ГПС-а и така!

Коментар

Естествено че няма да работи ИГО. Написах го в първия пост!
                        Както казах...има разлика при НЯКОЙ програми. Ако при гармина имаше щях да ти кажа. Изтегли си версията която е за покет (ПДА).
                        А дали ще си ползваш ГПС...твое решение.
                        В линковете които ти дадох има всичко стъпка по стъпка и отговори на всякакви въпроси който могат да ти хрумнат. Успех.

Коментар

mdaaa, както ти казах, имах С710, тои няма сензор екран, и затова IGO тръгва в една архаична версия от 2005 г, за която няма нови карти на БГ
                          затова забрави IGO

остава само и единствено ГАРМИН ХТ за смартпхоне, пробвал съм лично последните 3 версии, РАБОТИ, има си специфика дали ще се краква или ще слагаш платена версия....
                          освен това ти трябва МАПСОУРС и някаква карта , добър избор за начало е безплатната рутираща карта....а може и друго....
                          а как точно става или ще го научиш, или даваш към 30 кинта някое по засукано ГСМ бюро и си готов, но пък няма да знаеш как става , и няма да ползваш мапсоурс на компютъра в къши, а си струва

Коментар

Въпроса сега е дали мога да инсталирам варху стара версия по - нова или трябва да деинсталирам и пак отново! Иначе благодаря за отговора ти!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X