Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за 6210 navigator

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси за 6210 navigator

Здравейте съфорумци,
    искам да помоля ако някой от вас разполага с 6210 navigator КУПЕН ОТ БЪЛГАРИЯ(или с българско меню) да провери под батерията на телефона над надписа IMEI има надпис CODE 05xxxxx.
    Трябва ми за да си кирилизирам телефона

До: Въпроси за 6210 navigator

Че това какво общо има с кирилизацията? Бях чувал за някъкви измами по IMEI. Този код е уникален за всеки телефон.
    Последно редактирано от nanov_91; 08-10-08, 18:46.

Коментар

За да не стават недоразумения веднага ще обясня:
      Кода за който питам не е IMEI-я, т.е това не е уникалния код на телефона а product code.
      Product code се определя в зависимост от това за къде е предназначен телефона. И е уникален и еднакъв за всички телефони които са предназначени за България или Англия или Германия и т.н. За региона на Англия например този код за всички продаващи се телефони 6210 навигатор с черен капак е : 0568522. За русия например :
      6210 Navigator RM-367
      Россия
      0557265 RUSSIA BELARUS BLACK
      0557333 RUSSIA BELARUS RED
      Украина
      0557267 RUSSIAN BLACK UKRAINE
      0557335 RUSSIAN RED UKRAINE
      Причината да искам кода, е че моят телефон ми го донесе моят брат който наскоро се прибра от Англия. И както навярно ви става ясно е с менюта и език за писане Английски, като съответно мога да избирам още френски испански, португалски италиянски... все езици които... не ме удовлетворяват.
      причината да искам този код точно е:
      Съвременните телефони се ъпдейтват севсем легално с NSU (Nokia Software Updater), въпросният софтуер обаче прочита product code и тъкато моят е за англия неможе да се получи желания от мен резултат. И това е всичко.....
      Днес навръщане от работа минах през един от многото магазини за телефони и намерих един който е същия като моят 6210 навигатор (черен) кирилизиран. Въпросният код написан на него е 0557269, по логиката от руските и украинските телефони точно това трябва да е кога, но искам все пак да съм сигурен, затова и питам.
      Благодаря на тези които решат да помогнат.

С. Каракашев

Коментар

Ок.Сори.Грешно съм прочел първия пост.

Коментар

Смених го, кода за този апарат е точно 0557269.

темата може да се затвори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X