Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Garmin Mobile XT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Garmin Mobile XT

Когато разглеждам картата не ми показва имената на големите градове. Примерно липсва етикет за Варна, а наоколо се виждат етикети за по-малки градове, Пробвах през Tools/Settings/Map/Map Features/ да сменям размера на лейбълите, но няма никаква промяна в Browse Map.
    Моля за помощ.

До: Проблем с Garmin Mobile XT

Версия на програмата?

Коментар

Програмата е версия 5.00, но имам спомен че и на 4.10.80 имах подобен проблем. Телефона ми е Нокия Н95. Имената на големите градове не излизат - Търново, Варна, Бургас. Пробвах да сложа етикетите им от large label на medium, но няма промяна.

Коментар

Абе за всеки случей сложи стара версия. При мен примерно на новата версдия пътищата се виждат както са на 2Д ....имам предвид с такава дебелина, въпреки че съм в режим 3Д. Върнах старата версия и всичко се оправи.

Коментар

Първоначално публикуван от dstoy Преглед на мнение
          Програмата е версия 5.00, но имам спомен че и на 4.10.80 имах подобен проблем. Телефона ми е Нокия Н95. Имената на големите градове не излизат - Търново, Варна, Бургас. Пробвах да сложа етикетите им от large label на medium, но няма промяна.
          В настройките на картата има опции какви градове как да се показват, може да си ги изключил.

А някой да е успял да запише трак по-голям от 30 %?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X