Вече и аз съм горд собственик на ГПС със софтуер на Гармин 
Взех си употребявана Нокиа 6110 и съм много доволен. Набързо инсталирах където каквото намеря за вградения ГПС, включително ХТ 5,000, но имам няколко въпроса:

Взех си употребявана Нокиа 6110 и съм много доволен. Набързо инсталирах където каквото намеря за вградения ГПС, включително ХТ 5,000, но имам няколко въпроса:
- Знаете ли някой софтуер (колкото по-прост - толкова по-добре), който да има екран само с максималната, моментна скорост и изминатото разстояние или такъв на който да се настройва такъв екран? Идеята ми е да се виждат с големи цифри само тези данни, като никаква друга информация не ме интересува. Ако случайно може да си записва тези данни в някакъв вид още по-добре.
- Инсталирах си Гармин ХТ с 3 БГ карти, но незнам коя е по-добра от тях. Когато ги наложа и 3те, в София се припокриват, но незнам как е в провинцията и в околностите. Картите са следните: BG Autoroute 16.9MB, BG Autoroute gpsmapper version 0094 15.1MB, BG OFRM North Sofia SW 20.0MB. Бихте ли ме посъветвали коя е най-подробна (точна)? Ако има значение размера последната е 20МБ.
- Искам да сложа и карти на Гърция и Турция, но доколкото разбрах може да има само 4 карти като едната е глобалната. Има ли начин да се добавят и тези или трябва да оставя само едната БГ и да добавя тези като 3та и 4та?
- Има ли ограничение в броя на записаните пои, както е в Магелана който имам?
- Ако се добавят 3000 пои в папката ще се забави ли работата и стартирането на устройството?
Коментар