Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MIO C620

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• MIO C620

Здравейте.

Някой може ли да помогне с информация как мога да инсталирам допълнителни карти ? Оригиналните са за западна Европа. Софтуера на устройството е MIOMAP 2008 от 31 Oct 2007. Доколкото успях да се ориентирам по името на лицензният файл е v5. Пробвах разни начини , но не се получава.

Благодаря предварително.

До: MIO C620

Виж това, което е писал колегата nook. Мисля, че ще ти свърши работа.

След това виж в forum.pocketbulgaria.com за карти и софтуер.

Ако решиш да слагаш iGo8 виж тук (изисква регистрация).

Поздрави

Коментар

Благодаря за информацията. Пробвах го този вариянт, но стана такава мацаница и сега се мъча да възстановя Миото. Предполагам че ще може да се възстанови с оригиналното сд което чакам да ми донесът. По въпроса за оригиналният софтуер, самите карти са в fbl формат. Пробвах от ИГО8, но явно не са съвместими. Изобщо не се разпознават.

Коментар

Първоначално публикуван от pstamov Преглед на мнение
        Благодаря за информацията. Пробвах го този вариянт, но стана такава мацаница и сега се мъча да възстановя Миото. Предполагам че ще може да се възстанови с оригиналното сд което чакам да ми донесът. По въпроса за оригиналният софтуер, самите карти са в fbl формат. Пробвах от ИГО8, но явно не са съвместими. Изобщо не се разпознават.
        Кажи какво се е объркало? Мацаница, не би следвало да е станала, поне не такава, която да не се оправя с HardReset. Единствено си махни AutoRun файла от SD картата, за да не опитва пак да го отключва.

Иначе аз съм доста доволен от файла на колегата nook, само дето за моя Acer трябва малко доработка.

Ето и линк към обяснението за MioPocket (файла на Nook): http://www.gpspassion.com/FORUMSEN/t...OPIC_ID=109690

Надявам се да ти помогне и да се оправиш бързо, ако има с какво да помагаме - казвай.

Коментар

Успях да го възстановя. Оказа се че след деинсталацията на миопокета един от конфигурационните фаилове в директориата на OASIS е останал невъзстановен. След като го върнах от оригиналните които бях копирал преди да започна пробите, всичко си дойде на местата. Моипокета прекалено много забива и зависва при мене. Пробвах също и Release 28, но пак е така. Засега продължавам да търся вариянт за добавяне на карти към оригиналната програма. Ако някой има други идеи и предложения нека да сподели.

Коментар

Имам диска ако ти потрябва . имам и аз същият проблем . помогнете

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X