Обява

Свий
Няма добавени обяви.

не мога да инсталирам -map source

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• не мога да инсталирам -map source

много коля ако някой може да ми помогне ,да ми каже защо не мога да инсталирам тази програмка ??? имам си нуви ама не мога да гледам нищо
    Пламен

До: не мога да инсталирам -map source

С така написаното едва ли някой може да ти помогне. Кажи какво правиш, до къде стигаш, какво ти пише компютъра........
    LZ1JJJ

Коментар

mapsource could not any installed products- ето това пише и все едно и също !! взех от един приятел на който му работи и не става и тва е !
      Пламен

Коментар

Първоначално публикуван от taior Преглед на мнение
        mapsource could not any installed products- ето това пише и все едно и също !! взех от един приятел на който му работи и не става и тва е !
        Вариантите са 2:
        1: Имаш само upgrade на инсталацията за мапсоурс (ако си го свалил от сайта на Гармин там има само нова версия, която трябва да инсталираш върху стар инсталационен пакет). Т.е. потърси си инсталационен мапсоурс
        2: Инсталирал се е, но не си инсталирал карти. Дори инсталацията да е успешна мапсоурса пак не тръгва докато не му се инсталира поне 1 карта
        LZ1JJJ

Коментар

ама аз забравих да кажа че съм....невеж !! как да инсталирам карти?
          Пламен

Коментар

свалих сурса от много места но уви не става,ако някой има фаил нека ми прати
            Пламен

Коментар

Според мен инсталацията си е преминала успешно .
              Явно наистина нямаш инсталирани карти, и програмата не тръгва, защото няма какво да прави без карти.
              Инсталирай поне една карта (даже и да не е отключена), и всичко ще се оправи .
              Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
              GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Здравейте, това ще ми е вторият коментар във форума за цялото време през което съм член. Той е предизвикан от главоблъсканицата която преди малко реших някак си. След около 2 часа ровене най-после успях успешно да инсталирам МапСоурс при положение, че поради една или друга причина нямам диск за GPS-а ми се наложи да попрочета тук там как точно може да се надхитри инсталацията която принципно иска стара версия на софтуера. Та... как аз инсталирах MapSource:

Общо стъпки:
                1. Включвате GPS-a към PC-то
                2. Сваляте последната версия на MapSource.
                3. Сваляте TrainingCenter_345.exe (за момента това е последният)
                4. Инсталирате Трейнинг центъра.
                5. Инсталирате МapSource
                6. Пускате MapSource.
                !!!Не знам дали е от значение но по време на инсталациите GPS-a ми (Garmin nuvi 255W) беше вързан с компютъра. Предположих че може да има връзка поради това, че на него понастоящем има инсталирани карти, но търсех подробна карта на Гърция.

Желая Ви успех!

Коментар

Има доста по-лесен начин. Сваляш последната версия. Файла е .exe но може да се разархивира. След като го разархивираш стартираш файла с разшитение .msi и готово. Така прескачаш проверките и не ти трябва диск или устойство.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X