Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за ИНФО за Гармин GPSmap 296

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за ИНФО за Гармин GPSmap 296

Моля За информация за авиомодела на Гармин - GPSMAP 296... Понеже докато се хвърчи е добре да се вижда на екрана и пътищата, както и градове и села, за да не се приземим тържествено като някои от миналото на Червения площад!!! Че може и случайно да ни пуцнат, или - по-вероятното - някоя кола да отнесе драгоценното хвърчило барабар с летец-изпитателя му!!

Та - Интересува ме:
    1. Има ли възможност да се вкарват допълнително карти във вътрешната памет на апарата и колко е тя като големина? (Става дума за топо и рутиращи карти). Или модела е като 60CSx в това отношение??
    2. Ако да - как да вляза в него, понеже през цялото време Мапсоурса ме връща, като ме препраща към външна карта... А такава нямам, пък не ми се купува, понеже е доста скъпичка и пак ще трябва да чакам, докато пристигне...
    Регистрирах се в Гармин, но от там не ми пращат някакъв допълнителен код, с който да вляза в самия апарат....
    3. Дали има софт с който да вляза в паметта на апарата??

По принцип той като логика на изграждане на структурата си не се различава много от 60CSx....

МОЛЯ ви за съдействие!!! И БЛАГОДАРЯ!!!!

Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

До: Моля за ИНФО за Гармин GPSmap 296

Брях да му се не види...
    Няма ли някой с инфо бре???
    ?
    Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X