Значи карам си аз и следя "завой по завой" пътя отблизо. Извънградско. И изведнъж на екрана става все едно съм мащабирал картата с минуса докрай и пак трябва да увеличавам с плюса. Днес ми се случи три пъти. Дано да сте ме разбрали.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с NUVI 205
Свий
X
-
До: Проблем с NUVI 205
По-скоро, би трябвало, да става обратното: в навлизане в кръгово, отбивки от главния път или въобще промяна в посоката, да се увеличава, с цел да ти покаже повече детайли по маневрата.LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
-
Когато приближаваш до поредната маневра мащаба трябва да се намаля - да виждаш повече подробности. Но когато караш на дълъг път и скоро не предстои маневра тогава мащаба се увеличава (все едно си натиснал "-") и започваш да виждаш по-голяма част от маршрута. Според мен няма нищо нередно в това което ти се случва. И при мен е така. Не съм обърнал внимание до колко километра се свива мащаба. При някои навигации има опция за изключване на "Автозума" , но на Гармина никога не съм се заглеждал дали има такава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от a_atanasov Преглед на мнение. И изведнъж на екрана става все едно съм мащабирал картата с минуса докрай
Иначе milstan и pacific са ти отговорили.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар