Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с WayteQ GT-350B

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с WayteQ GT-350B

Здравейте,
    Купих си ето тази навигация http://gps-6.com/WayteQ-GT-350B.htm от промоцията в Метро.
    Да не говорим, че комплектовката не включва зарядно за 220В -оправих се с едно от GSM но след като веднъж ми падна батерията до минимум, вече при стартиране винаги започва да търси да зареди програмата от вградената памет - не от SD картата ...
    След като вляза в настройките и му чекна да ползва външната карта всичко е нормално. Но не запомня тези настройки и при следващото пускане отново се опитва да зареди от вградената памет ...

Правих Reset от бутона - не помага.

Някой да има някаква идея как може да се оправи ... ?

И още нещо - уж на лицензираният софт не можели да се слагат още карти - каквото му сложа като карта за I-Go 6 възприема без проблеми ... не, че това е проблем де ...

Поздрави.

До: Проблем с WayteQ GT-350B

И аз съм със същата навигация .Качих няколко карти но Испанската и Френската ми дава грешка в края на копирането.Пише че файла не може да се копира.При теб как стана можеш ли да помогнеш

Коментар

Имаш ли достатъчно място на картата (провери си положението на превключвача за защита на самата карта) - аз нямах проблем с качването на карти, всичко се копира нормално ...

Коментар

Явно и в сервиза осигуряващ гаранционното обслужване не са могли да преинсталират системата защото ми я подмениха с нова.
        Вече си имам отново работеща навигация

Някой знае ли как мога да си направя копие на ROMа за да го преинсталирам при нужда ?

Коментар

картъи за wayteq

иазвинете ме за тапите вапроси но, от скоро имам wayteq
          ot kade moga da si namerq pom podrobni karti za bylgariq i saotvetno kak da si gi kacha

Коментар

WajteQ GT-350B е със I-Go - регистрирай се във форума който съм дал по-долу и следи темата от връзката когато пъкне нова карта я качват тук. Ако някоя карта не тръгне може да се наложи да смениш версията на I-Go.
            http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=36010
            Връзката няма да ти се отвори преди да се регистрираш ...

Коментар

Може да смениш цялата програма с IGO8. Kaчваш iGO8 на SD картата,и променяш ini файла.
              \SDMMC\iGO8\iGO8.EXE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X