Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с nuvi 760?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с nuvi 760?

Здравейте,
    имам следният проблем и не знам как мога да го реша!nuvi 760 може да записва трaк и съответно да го свалям на Mapsource, но не мога да правя обратното -Да правя трак на Mapsource и да го качвам на nuvi-то...Някой да се е сблъсквал със проблем?

До: Проблем с nuvi 760?

така или иначе задаваш тоя въпрос искам да те питам като инсталирам Mapsource на компа и като включа GPS такъв като твоя не ми го намира самият gps за да свържа Mapsource и gps .Посъветвай ме как да реша проблема

Коментар

така или иначе задаваш тоя въпрос искам да те питам като инсталирам Mapsource на компа и като включа GPS такъв като твоя не ми го намира самият gps за да свържа Mapsource и gps .Посъветвай ме как да реша проблема
      хммм...миии..като свържа usb кабелчето към PC-то и то ми го открива като ново устройство,а на уредчето ми излиза иконка че е свързано към PC-то.След това в Mapsource цъкаш на Utilities,след това на Get unit ID,Find Device иии...би трябвало да ти даде,че е открито уредчето....

Коментар

Utilities,след това на Get unit ID,Find Device не го виждам в map sourse никаде

Коментар

Също изглежда че няма такова нещо като track log,trackback,запаметяване на дадeна следа,втора,трета и т.н....само една и толкова,която като че ли няма край!!!...не разбирам къде е проблема?Нали запаметява маршрут,защо тогава не мога да си начертая един маршрут на Mapsource и да го вкарам в уредчето?...

Коментар

Аз имам същото устройство, можеш ли да ме упътиш как мога да записвам тракове?
            Нещо немога да открия правилното бутонче
            One Planet, One Internet!
            We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
              Аз имам същото устройство, можеш ли да ме упътиш как мога да записвам тракове?
              Нещо немога да открия правилното бутонче
              "Гаечен ключ > Настройки > Карта > Регистър на пътуванията > Покажи"
              Записва се в в уреда в папка Garmin / GPX. Отваряш файла с MapSourse.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                А как да видя картата на българия която ми е в gps да се вижда на програмата map sourse

Коментар

...макар че имам изминати няколко километра с nuvi-то и съответно имам оставен трак,и ми излиза на екрана този трак,промяна в папка-GARMIN/GPX няма!!! Излизат ми само два файла Current.gpx,който е два килобайта и Position.gpx,който е един.Интересното е че промяна в размера им няма,колкото и да ходя с nuvi-то.Когато отворя Current.gpx с Mapsource ми дава вградените POI-Garmin Europe,Garmin America и т.н.,а когато отворя Position.gpx -POI на последното местоположение,на което съм го изключил.Друго интересно нещо е че на старата версия на софтуера-2.60 можех да свалям записаният трак поне в Mapsource,но сега като си направих ъпдейта на 2.70 трака не мога вече и да го свалям на Mapsource-a.Начертах един трак на Mapsource и дадох Send to Divice,в папка GPX се появи фаилче с име Temp.gpx,но начертаният трак така и не ми се появи на екрана

Коментар

А как да видя картата на България която ми е в gps да се вижда на програмата map sourse
                    Въпросът ти е за тази част на форума.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=94
                    Мисля че Sabin може най добре да ти помогне...

Коментар

Здравейте,

за да не пускам нова тема ще попитам тук.
                      Купих си nuvi 760 с вече качена карта на България и тръгнах да си я регистрирам, но ми искат сериен номер. Чета в ръководството къде точно се намира, но не мога да го открия. Принципно съм доста на ти с техниката, но в тази ситуация съм в тотален шах. Видях, че се спомена някаква програма да не би през нея да се отваря картата и да и се вижда серийния номер.

Поздрави и
                      Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от Dusesun Преглед на мнение
                        Здравейте,

за да не пускам нова тема ще попитам тук.
                        Купих си nuvi 760 с вече качена карта на България и тръгнах да си я регистрирам, но ми искат сериен номер. Чета в ръководството къде точно се намира, но не мога да го открия. Принципно съм доста на ти с техниката, но в тази ситуация съм в тотален шах. Видях, че се спомена някаква програма да не би през нея да се отваря картата и да и се вижда серийния номер.

Поздрави и
                        Благодаря предварително!
                        прочети тази темаhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...669#post380669, и по специално постове 4,5,6...

Коментар

Не знам това дали е свързано със записа на тракове по полския ветод. Вмела от менюто на нуви 255 изтрих регистъра на пътуванията. Попита ме дали искам да изтрия и архива и казах ДА. Сега като го вържа на компа папката GPX/Arhiv e празна, а преди там имаше 12 gpx файлове. Сега дори като карам и съм дал да ми показва регистър на пътуванията, тази папака си остава празна след това на компа - не се записват нови алхиви. Знае ли някой какво знами това и какъв е този архив дето липсва?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X