Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със СД картата на Нуви 250w

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със СД картата на Нуви 250w

Значи взех си Нуви 250w ,когато исках да направя някой маршрут (България-Испания) ми даваше че няма достатачна памет за това си взех карта СД 4Гб и същият проблеми ми излиза.Как да направя и има ли такова чудо ,маршрута да се запаметява на СД картата.

До: Проблем със СД картата на Нуви 250w

Здр колега, значи и аз имам нуви 250w и да ти споделя отнсоно проблема ти.Цялата работа е в това че нищо не идва от СД картата ти!!!Тук говорим за системната памет на уреда.Като му зададеш маршрут България-Испания то горкото толкова мн пътища трябва да сметне + 1 милион други работи и за това се обърква.Ако ти се налага пътуване задай му нещо по близко предварително, като Загреб примерно, преди да стигнеш загреб, задай някой от градовете в италия през които минаваш и чак като стигнеш във Франция си напиши града в който искаш да отидеш.Аз моето го ползвам за пътувания до Германия и се справя перфектно!Изключително доволен съм!!!

Коментар

До: Проблем със СД картата на Нуви 250w

Благодаря ти приятелю за отгвора но разбрах как да се прави.Работата била там че на самия GPS можеш да задаваш по какви патища да минаваш (автописти, второстепени, платени и т.н) и някой му ги беше задал по какви да минава и по какви не затова когато правех патя не му стигаше памета, сега когато махнах всичките отметки мога да правя 4 ,5 пътя по 3-хиляди километра.

Благодаря на chris_vicom който ме насочи кам Garmin една великолепна компания за GPS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X