Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Acer P610 4" GPS Unit - описание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Acer P610 4" GPS Unit - описание

Супер си,

извинявам се за закъснелия отговор, но без модификации не тръгна при мен, а нямах време да се занимавам.

Вече го подкарах, не иска да ми отключи устройството автоматично, но поне всичко останало работи и съм много доволен от изгледа и възможностите на MioPocket-а.

Още веднъж - мерси nook!

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
      Привет,

прикачам два архива:

1) Acer.zip - файловете за отключване, програми и др.
      2) Navigation.zip - папката Navigation, която да се постави в \MyFlashDisk

Процедура:
      1) Еднократно отключване и прехвърляне на файловете - от Acer.zip в папка Archive\Acer ползвайте Desktop_Free_Acer_P6xx.zip, следвайки процедурата описана вътре.
      2) След първоначалното отключване, копирайте всички файлове от Acer.zip на SD картата
      3) Преименувайте директория \MyFlashDisk\Navigation на \MyFlashDisk\Navigation_old
      4) Копирайте съдържанието на Navigation.zip в \MyFlashDisk

Менюто използва за навигация iGo8, което търси в \SDMMC\Navigation\iGo8\iGo.exe

В StartMenu\Programs на Windows има папка Navigation, в която има линкове към:
      1) \SDMMC\Navigation\iGo8\iGo.exe
      2) \SDMMC\Navigation\iNavi\navigator.exe
      3) \SDMMC\Navigation\Navigon6\MN6.exe
      4) \SDMMC\Navigation\TomTom6\TomTom Navigator.exe

които естествено не са в архива и всеки може да си свали сам.

При HardReset, устройството ще възстанови първоначалното си меню. За да отключите:
      1) Изберете Navigation
      2) В отворилия се прозорец намерете \SDMMC\Archive\Acer и стартирайте Unlock.cmd
      3) Следвайки инструкцията на екрана когато се появи клавиатурата, прочетете написаното на екрана и натиснете някой клавиш. В отворилия се TotalCommander преместете registry.dat от левия в десния прозорец, потвърдете копирането, потвърдете замяната и затворете TotalCommander.
      4) Потвърдете промяната на регистрите и устройството ще се рестартира
      5) Новото меню ще се отвори на екрана.

Отнема 20 сек. - проверено.

Поздрави

П.П.: Въпреки, че в прозореца за прикачени файлове пише ZIP и RAR до 30 MB не мога да прикача моя 10MB файл. Ако може някой да помогнйе по въпроса.
      Благодаря за подробната информация, отключих си десктопа, но това с хардресета е гадно ако нямаш комп наоколо. Можеш ли да ми изпратиш този Acer.zip на rtshaskovo@escom.bg или на Skype: vraykovbg. Благодаря предварително.

Коментар

Привет,

нямам онзи ZIP вече, но ти прикачам програмите за отключване. Вътре има и текстов файл, където съм описал как става самото отключване.

От Navigation.zip пък ще си изкараш TotalCommander, който ти трябва за описаната процедура.

Съжалявам, но т.к. ми го откраднаха нямам вече такова уст-во, за да помагам с друга информация

Поздрави
        Прикачени файлове

Коментар

Много добра тема, благодаря за което .
          Имам HP iPAQ 316 Travel, може ли да ми разясните дали има начин да качвам програми за гледане на филми и слушане на музика.
          Прилагам и снимка какви са му спецификите:

Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Първоначално публикуван от SunShine Преглед на мнение
            Много добра тема, благодаря за което .
            Имам HP iPAQ 316 Travel, може ли да ми разясните дали има начин да качвам програми за гледане на филми и слушане на музика.
            Прилагам и снимка какви са му спецификите:
            Привет и тук

Нямам опит с това, но ако в http://forum.pocketbulgaria.com няма информация може да видиш и в тази тема: http://www.gpspassion.com/forumsen/t...1&whichpage=21

Коментар

От: До: Acer P610 4" GPS Unit - описание

Виждам че темата е малко възрастна,но въпреки това реших да попитам. Може ли някой да помогне с флаш за това чудо наречено ACER P610 ????
              Предварително благодаря на отзовалите се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X