Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможно ли е обновяване на карта и добаваня на нови карти на Garmin Nuvi 200 ?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Възможно ли е обновяване на карта и добаваня на нови карти на Garmin Nuvi 200 ?

    Здравейте ,

    Имам едно доста остаряло уредче GARMIN NUVI 200 - още си е с картата на БГ с която е купуван преди доста години .Доста отдаван не е използвано и очакваш да се е скапало, но след като го заредих и включих установих че си работи много добре и батерията си му е ОК. Сега имам желание да си го направя "модерно"

    Имам желание да му упдейтна картата - имам на едно листче от комплекта на закупуването написан код на картата и това че версията е ОФРМ 4.40 - Много стара ли е ?

    Имам желание да му сложа нова карта на БГ , и на някой от съседните страни - Турция (предстои ми пътуване по Егейското крайбрежие ) , Румъния и Гърция ?

    За съжаление нямам представа как се прави , може ли по-подробни указания как да си направя всичко ?

    Картите в самия уред ли трябва да се сложат или на SD карта ? След това може ли да се добави към всяка карта предупреждения за камери и т.н.

    Благодаря за оказаната помощ

  • #2
    От: Възможно ли е обновяване на карта и добаваня на нови карти на Garmin Nuvi 200 ?

    Пиша малко на изуст, защото точно с Nuvi 200 не съм запознат, но предполагам е подобно на моето Nuvi 250W. Поддържа всякакви карти за Garmin. Т.е. спокойно можеш да му сложиш нова карта. Не мисля, че Гармин са сменяли формата на картата, та и новите, и старите карти ще работят без проблем. Даже старото нуви (250W) при мен работи по-добре от един доста по-лачен модел на Гармин от към скорост на зареждане и показване на картата.

    Карти на Garmin има всякакви. Тук във форума има информация за доста от тях. Та с малко търсене ще намериш всичките карти дето ти трябват. Като идея - можеш да се разгледаш за карата на Garmin за европа (City Navigator Europe NT) - достатъчно добра е за цяла Европа. Българската карта (OFRM) е доста по-детайлна, но ако не смяташ за се завираш по разни затънтени места и другата ще ти свърши достатъчно работа.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X