Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Nuvi за Off-Road

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin Nuvi за Off-Road

Имам автомобилна навигация Garmin Nuvi 200 и искам да я ползвам за Off-Road.
    Имам инсталирана карта OFRM Geotrade Topo 2013 Q4.
    Възможно ли е да ползвам навигацията с някакви настройки за да си правим кратки преходи с моторите по горите?

От: Garmin Nuvi за Off-Road

Зависи какво ТОЧНО искате от навигацията. Приемникът на това нещо е скромен и често ще ви води по съседна пътека, когато гората е разлистена. Защитата му от вода, кал и прах е никаква. На батерия работи кратко (ако изобщо, защото тези прибори са стари) и ще трябва да му прокарвате ток от мотора.

Извън тези недостатъци, можете да го използвате като в лека кола, само трябва да разрешите черните пътища при построяването на маршрутите.

Коментар

Ами на мен ми трябва като спираме да поглеждам дали се движим в правилна посока.
      Батерията на моето устройство държи по 4 часа, което на мен ще ми е предостатъчно.
      Значи да задам да отбягва всякакви други пътища освен непавирани пътища?

Коментар

Ако само ще поглеждате като спирате - нищо няма да му се настройва. Просто гледаш картата и нататък.

И да знаеш - в гората няма да е точно 4 часа.

Коментар

Тези дни си взех нуви200 за атв-то. Много съм доволен. Задаваш му най пряк маршрут и те води напред. Но наистина помисли да прекараш зарядно от мотора. Сега още разучавам разглеждането на тракове и наслагването им на компа. Някой ако е попадал на тема да пише.

Коментар

Всички тея неща със захранването ще ги разглеждам, ако изобщо ми върши работа.
            Засега това което сте ми писали е достатъчно.
            Благодарско.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X