Здравейте! Имам два кабела. Когато направя връзката Garmin nuvi 50 -> PC с единия, той само зарежда батерията и съм в режим навигация. Другият се опитва да се свърже и така зацикля процеса и не успява (в началото работеше). Помислих, че е прекъснат. Взимам кабели от познати, които ги използват за фотоапарати, джойстици на Плейстейшън и други, с тях става трансфера на данни, т.е. компютъра разпознава устройството.
Днес тръгнах по магазините на повечето места не успяха да направят връзката с евтините кабели за по 3-4 лв. В единият магазин стана на техния компютър но на моя лаптоп не стана.
Не мога да разбера от къде идва разликата в кабелите. Питах консултантите, казват, че уж нямали разлика.
Какъв точно кабел трябва да търся? Вече съм си купил два и не ми вършат работа. Замислям се за вариант от сайта на Гармин, но са ми малко скъпи.
Вие как сте ги избирали вашите?
Днес тръгнах по магазините на повечето места не успяха да направят връзката с евтините кабели за по 3-4 лв. В единият магазин стана на техния компютър но на моя лаптоп не стана.
Не мога да разбера от къде идва разликата в кабелите. Питах консултантите, казват, че уж нямали разлика.
Какъв точно кабел трябва да търся? Вече съм си купил два и не ми вършат работа. Замислям се за вариант от сайта на Гармин, но са ми малко скъпи.
Вие как сте ги избирали вашите?
Коментар