Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гармин нуви 250w насича при ползване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гармин нуви 250w насича при ползване

Здравейте колеги Имам нуви 250w, преди него ползвах 250. На сегашното 250w когато съм в движение , стрелката не се движи гладко както беше на 250 , а все едно насича . Версията на софта ми е 2.60 . В момента имам едно нуви 250w което е на приятел , за да му кача нови карти и неговия софт е 7.60 . Нямам възможност да пробвам неговото 250w дали така насича докато навигира. Имате ли идея дали трябва да му обновя софт , или малко вероятно да е от него моя проблем . Картата която ползвам е ОФРМ Геотраде 2013 Q4 .
    Мерси предварително за отделеното време

От: Гармин нуви 250w насича при ползване

Ъпдейтни го до най-новата версия, картата да е сити вариант, за да не се твари и детайли на картата от менюто да е на нормално или повече, но не на най-много

Коментар

Моята карта е Geotrade 2013 Q4 topo lt cyr -това кой вариант е , ако не е сити от къде мога да сваля сити варианта .

Коментар

И почистване на потребителските данни с пръста долу в дясно. За повече инфо - търсачката!

Коментар

Как да го търся в търсачката това почистване на потребителските данни . Извинявам се за тъпите въпроси , но не се справих нещо

Коментар

Има важна тема:
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...40#post1762940
            Точно в този пост пише:
            Код:
            nuvi 250W

Калибриране на екрана - Натискате и държите ключа за вкл/изкл в положение включено над 30 секунди.
            Reset : натискате и задържате долния десен ъгъл на екрана при включване на устройството /възстановява фабричните настройки/.
            Hardware reset: Тези модели си имат бутон за тази цел – долу /не на гърба/ на апарата. Натиска се с нещо тънко /кламер или друго/. Рестартира апарата, ако е увиснал и не реагира на нищо.
            Другите скрити менюта – вижте началото.
            А две теми под твоята ,vamfan скоро също го написа:
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...16#post2454216

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X