Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезна мацката с русия глас - nuvi 2455LM

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Изчезна мацката с русия глас - nuvi 2455LM

    Здравейте. Вчера реших да сваля нова карта на CN Europe NTU, която мога непрекъснато да си я обновявам и имам на OFRM Geotrade, но нея си я платих преди още само за еднократно инсталиране. Тръгвам да свалям картата и програмата взе чч премигна 5-6 пъти и гледам ми свалила почти всички допълните updates по софтуера - firmware, traffic, нещо за аудиото и т.н. Само 1 update за трафик остана. Малко се изненадах - аз искам 1, а то куп неща направи, но си викам голяма работа, хубаво е човек да си сложи последния софтуер. След това като си го пуснах и се оказа че липсва женския рус глас Някаква почна да английски да ми говори. Потърсих в настройките, но липсваше опция да го пусна да говори на български. Порових се нагоре-долу и разбрах че звуците стоят в директория Voice. Там в момента има много .sum файлове и страшно 7-8 .vpm файла. Има Bulgarian__.sum, но няма Bulgarian__.vpm (или както там трябва да е файла). Ако питате жената тя е много доволна че любовницата я няма, но мене ме харесваше и я искам обратно. От къде мога да я сваля? Гледах в mygarmin, но там само updates мога да свалям (то вече няма де) и някакви екстри, но за езици и особено български не намирам нищо.

  • #2
    От: Изчезна мацката с русия глас - nuvi 2455LM

    След още дълго търсене намерих една тема в която има линк: http://www.garminclub.bg/community/i...hp?topic=367.0 Там пише до февруари 2008. Мацката се появи и вече ми говори Сега се чудя това ли е последната версия на българския или има и по-нова версия?

    Коментар


    • #3
      От: Изчезна мацката с русия глас - nuvi 2455LM

      По принцип с Web Updater , а не с Garmin express, с която мисля , че си сваляш ъпдейта на картата, може да си свалиш по избор каквото има за този модел. Изтегляш си Web Ubdater от сайта на гармин и я инсталираш, после включваш навигацията към компа, чакаш да ти я опознае и стартираш програмата, тя ти казва, че вижда устройството и ти даваш да провери за ъпдейти, ако наистина си с най-новата версия на фърмуера, ще те пита искаш ли да я инсталира на ново или да провери за други ъпдейти. Избираш да провери и ти вади списък с нещата които може да инсталираш, избираш си бг глас и квото още мислиш, че ще ти е полезно и си готов. Успех, не е сложно.

      Коментар


      • #4
        От: Изчезна мацката с русия глас - nuvi 2455LM

        В неделя зареждах едно Nuvi2595 , исках наново да му кача firmware ( по принцип си беше с последния) с WebUpdater , но самия процес на ъпдейт не протичаше. Програмата си тегли и записва в уреда файла GUPDATE.GCD , но след разкачане от компа, тръгва веднага навигацията. При някои модели се е случвало да не изписва ...Loading... , но уредът се е рестартирвал след известно време на черен екран. Нямах време да си играя , човекът бързаше за път и си го взе.

        П.П. GarminExpres никога не ползвам.
        Последно редактирано от milstan; 12-02-14, 18:07.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X