Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добавяне на карта за Кеnwood DNX7200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добавяне на карта за Кеnwood DNX7200

Здравейте,
    Купих си въпросната мултимедия, но не ми е ясно как се добавя карта към нея. Поддържа карти на Garmin. Взех SD card сега трябва само някой да ми обясни как трябва да я инсталирам. Много ще съм благодарен ако някой ми го обясни подробно и ако може да ми даде линк откъде да си изтегля карта на Европа.
    Весели Празници !
    Сузуки Витара 1.6 8V
    Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

От: Добавяне на карта за Кеnwood DNX7200

Здравей, да уточним нещо, имаш работеща навигация в момента и искаш само карта или ти трябва тепърва да качваш всичко.
    Ако е само за карта търсиш от тук ipmart-bg.com раздел гармин- карти има готова отключена на Европа от mafozi версия CN 2014.30
    Последно редактирано от milstan; 27-12-13, 19:25.

Коментар

Оправих се вече, дори и успях да си сложа БГ глас. Благодаря все пак на отзовалите се ! Весели Празници !
      Сузуки Витара 1.6 8V
      Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

Коментар

Някой да може да удари едно рамо, по същия въпрос? Може ли да се инсталира версия на български език и съответната клавиатура?

Благодаря предварително!

Коментар

Ако имаш български език,трябва да го избереш от настройките на уреда,а след като сложиш кирилизарана карта на SD картата в папка Garmin, ще имаш и карта на български. Правиш папка POI в директорията Garmin и в нея поставяш файла от сайта на колегата gadev , примерно и имаш и камери. Клавиатурата е във формат абвгд, демек поредни букви,ако успееш да подкараш file menager-a и да заместиш оригиналния .kbd файл в паметта на устройството,ще имаш и фонетика,примерно.
          Garmin nuvi 765T

Коментар

През слота не става да инсталира ъпдейт и нова карта, ще трябва май да вадим музиката и да включим мини юесби-то...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X