Обява

Свий
Няма добавени обяви.

IGO Primo 9.6.7 големина на текста и цифрите ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• IGO Primo 9.6.7 големина на текста и цифрите ?

Здравейте. Доскоро имах смартфон с малък екран-3,5" и днес минах на по-голям с 4,5" ,съответно от резолюция 320х240 минах на 960х540. Преинсталирах си IGO-то ,промених в sys.txt файла резолюцията...Дотук всичко е ОК,екрана се изпълни,но големината на буквите и цифрите на надписите и на менюто остана малка,както на стария екран с малката резолюция. Огледах sys.txt файла,но не намерих опция за промяна на FONT SYZE. Бихте ли ми помогнали с някакво инфо,че е много неприятно така - огромен екран с миниатюрни букви и цифри...

От: IGO Primo 9.6.7 големина на текста и цифрите ?

Намери си data.zip за съответната резолюция. В случая само си разпънал фона.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Не съм много сигурен,че те разбрах напълно... Data.zip какво означава всъщност?

Коментар

Поогледах из нета,но съм затруднен с намирането и даунлода на този data.zip. Мога ли да сваля цял IGO с нужната ми резолюция,и да заместя в моята навигация само този файл,като го взема от изтеглената навигация ?

Коментар

Може, но е по-добре да инсталираш изтегленото iGo за съответната резолюция.
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ок. Благодаря за точния отговор. С пожелания за весели празници от САЩ за България

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X