Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Записване на .img файл за Garmin

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Записване на .img файл за Garmin

Здравейте,

имам нужда от вашата помощ.
    Имам Garmin Nuvi 200 и искаш да му обновя картите и затова свалих City Navigator Europe NT 2013.40 но тя е 3.08GB а аз имам 2GB SD Card щото той не подържа повече от 2GB. И така реших да разглобя файла gmapsupp.img за да му махна някой карти за да го намала до 1.5GB и направих го това чрез GMapTool. Разархивирах gmapsupp.img намерих кой карти не ми трябват и ги изтрих.
    Е сега проблема е че немога да го запиша повторно като .img за Garmin щото не е също като обикновен .img файл, пробвах със ImgBurn но не се получи. Като му сложа картата със този gmapsupp.img (който аз направих) Garmin казва че няма карти и неможе да се стартира.
    Како мога да си създам .img файл за Garmin?

Моля Ви за помощ
    Мерси

От: Записване на .img файл за Garmin

Nuvi200 без проблем работи с SD карти и файлове по-големи от 2Гб !!! Обнови си версията на софтуера на уреда до последната!
    А рязането на картата става с MapSource , като си инсталираш версията на CNEurope за MapSource на компютъра.

Коментар

Благодаря за отговора
      Днес си купих 4GB SD Карта.
      Качих си и файла gmapsupp.img на SD Карта проверих в Настройки-> Карта -> Карта инф. ->CN Europe NTU 2014.10 това означава че е успешно качена но при включване ми изписва "Не мога да отключа картите" .
      Ползвам Garmin Unlock Generator v 1.5 вписвам ID от SD Картата (който съм го намерил с задържане на батерията и след това 3х напред - Data Card Test Page - Serial)
      Select Map Product MapID:2970 и Generate запазвам кода в gmapsupp.unl .

Някаде съм сбъркал но незнам каде да не трябва кода от Гармина не от SD Картата

Благодаря за помощта

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...15#post1685715
        Nothing comes from nothing...

Коментар

Може да си изтеглиш направо отключена версия на картата, няма да се занимаваш с нищо, копираш и тръгва на всяка навигация без ядове.

Коментар

Първоначално публикуван от vamfan Преглед на мнение
            Може да си изтеглиш направо отключена версия на картата, няма да се занимаваш с нищо, копираш и тръгва на всяка навигация без ядове.
            Май така ще стане че всичко прочетох и не става и не става

Благодаря ви на всички за помощта

Коментар

2014.10 на Европейската карта е вече мноого старо! Има много по нова!

Коментар

Принципно може да се намери спокойно отключена, ама пък доколкото виждам FID на картата излиза 2969, а не 2970.
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X