Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем nuvi 1490 - моля помогнете!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем nuvi 1490 - моля помогнете!

Здравейте, имам следния проблем - 5 минути след стартиране на навигацията тя се гаси сама!
    Много е изнервящо заото в движение не е много далавера да я пускам през 5 мин. Макар и да е старичка е ползвана не повече от 10-15 пъти и е почти НОВА,
    а ми прави съответния проблем! Картата не е update-вана от една година. Също по някога мога да продължа, тоест дестинацията е запомнена след изгасването, а понякога не.
    Дайте съвет какво да правя?

Предварително благодаря на всички написали мнения.
    Последно редактирано от brutald; 30-11-13, 13:28.

От: Проблем nuvi 1490 - моля помогнете!

Това е проблем на самия софтуер, след обновяване с по-нова версия се оправя. Официално си я теглиш от сайта на гармин чрез програмата WEBUPDATER, която също се сваля свободно от там. Картата по принцип не е проблем дори и да е стара, ще ти вади съобщение да я подновиш.
    Трябва ти USB кабел за да свържеш навито към компа и си зареди батерията преди това.
    След като стартираш прогвамата, включваш навито изчакваш да ти го опознае и после само се съгласяваш, тегли си всичко необходимо сама.
    След това рестартираш навигацията и изчакваш да си обнови софта- това при изключена вече от компютъра. Успех

Коментар

От: Проблем nuvi 1490 - моля помогнете!

И пиши дали стана работата, защото имам друга идея за пробелма.
      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X