Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 2595 LM не отчита ограниченията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 2595 LM не отчита ограниченията

Смених старото Nuvi 200 с Nuvi 2595 LM. Проблема при новата навигация е че не отчита правилно ограниченията. Извънградско си отчита навсякъде ограничение 90 без да му дреме, че според знаците нещата не стоят точно така.
    Машинката е с доживотен ъпдейт та картите (OFRM geotrade 2013Q3a TOPO CYR, OFRM Contours V1.03 ML, CN Europe NTU 2014.20 ALL ) и софтуера са последни версии. Всички карти са с отметка( активни ). Опитах и всяка карта отделно но проблема си остава. Единствените промени, които съм правил е да му добавя POI за газстанциите в Европа.
    Как да го моря ?
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

От: Nuvi 2595 LM не отчита ограниченията

Не можеш да го мориш. Ограниченията си ги гледаш по знаците, особено в непознат район. Какво ти казва навигацията няма значение.
    По принцип ограниченията за скорост се вграждат в картите, но те са доста принципни на места, просто защото често се променят.
    Иначе, за познатите пътища мисля, че този модел можеше да му се задават и потребителски ограничения на скоростта, но не съм сигурен на 100%.
    Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
      По принцип ограниченията за скорост се вграждат в картите.........
      Със старата версия такива ядове не е имало. Тва са места от където минавам всеки ден и днес ми направи впечатление, че тоя не ги отчита.

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
      ......мисля, че този модел можеше да му се задават и потребителски ограничения на скоростта, но не съм сигурен на 100%.
      Може но не ми върши работа. Предстоят ми 8000 км преход та ако взема да си ги въвеждам сам ще се забавя с около година
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Като излезеш в ЕВРОПА може и да се оправи!

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
          Като излезеш в ЕВРОПА може и да се оправи!
          Да, тва е силно успокоително. А може и да престане да показва пътищата....
          По всичко изглежда, че пак ще се разчита на Tom Tom а Garmin-а ще се ползва за вътрешно осветление

Коментар

Не е добра идея да са чекнати едновременно ОФРМ и CN.
            Освен ако не си извадил България от подборката за CN, де.

Коментар

Бе не съм сигурен дали е от това, ама при всички положения Вени е прав. Едната карта трябва да се изключи.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Опитах в всяка карта отделно. Проблема си остава.

Коментар

Хората ти го написаха, като излезеш в Европа ще се оправи .. и не може би, а със сигурност
                  Тук нещата защо са объркани ... можеш да питаш създателя.
                  Ходих на Гърция и си тествах игото и гармина с последната Европа, нещото което ми се наби в очите, от 30-40 знака имаше 1-2 сгрешени.
                  Първоначално помислих, че си фантазирам, но и на връщане загледах знаците .. както видех знак и на секундата се сменяше и на картата ...
                  Прав си, че тук нещата не са така, но все пак говорим за сериозна фирма и явно вършат работа за парите дето взимат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X