Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изтрита папка" Garmin" Nuvi 205 HWID 851

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изтрита папка" Garmin" Nuvi 205 HWID 851

Здравейте,трябва ми цялата папка "Garmin" за Nuvi 205 HWID 851,ще бъда много благодарен ако ми подскажете от къде мога да я изтегля или ако някой има желание да помогне да я качи за да я изтегля,предварително благодаря.

От: Изтрита папка" Garmin" Nuvi 205 HWID 851

Ако включите апарата към компютъра и изтеглите WebUpdater на Garmin уреда не се ли ъпдейтва?
    Nothing comes from nothing...

Коментар

Нищо няма да стане през WebUpdater. Само някой, който има същият модел Garmin и си е записал папките в PC-то може да му помогне. За съжаление, моя Garmin е друг модел - Nuvi 265W.
      HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
        Ако включите апарата към компютъра и изтеглите WebUpdater на Garmin уреда не се ли ъпдейтва?
        Пробвал съм не става,за съжаление пробвали са да му качват софт от nuvi 250,след това оплескват нещата,та затова търся цялата папка Garmin,защото не зная тази която имам колко е достоверна за nuvi 205.Ще съм благодарен на всеки който помогне.

Коментар

Ако е затрита цялата папка, опитайте следното:
          Направете си папка Garmin /в root на устройството/.
          Изключвате устройството. Включвате го.
          Ако всичко е наред със самия уред, в директорията Garmin след рестарта би трябвало да се появи само един файл с име GarminDevice.xml
          Тогава включвате WebUpdater и той би трябвало да "види" устройството. След това си слагате фирмуера, гласове и т.н.
          Това опитвали ли сте го?
          Nothing comes from nothing...

Коментар

Това не съм го пробвал,но WebUpdater си вижда устройството,ъпдейтва се до версия 7.60,нямаше базова карта,качих, и карта си работи,но не оключва другите карти,бутончето за инфо за картата е неактивно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X