Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPSMAP 78s не помни повече от 5 точки!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPSMAP 78s не помни повече от 5 точки!?

Колеги,имам следните проблеми с GPSMAP 78s:
    1.При въвеждане на точки с GPS координати,не помни повече от 5 точки в менюто ДИСПЕЧЕР НА ТОЧКИ(WAYPOINT MANAGER).В същото време евтиното старо Нуви помни колкото си иска.
    2.При изключване на уреда,забравя вички ПОСЛЕДНО НАМЕРЕНИ.В същото време евтиното старо Нуви ги помни колкото си иска.
    Прочетох дългото ръководство,но там не пише нищо по въпроса.Не знам дали аз не мога да направя нещо,както трябва или това нещо наистина не може да помни?
    Моля за помощ!
    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

От: GPSMAP 78s не помни повече от 5 точки!?

Т.к. не виждам кои са модераторите на този подфорум,можете да изтриете тази тема.Явно никой няма да се произнесе по въпроса.
    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Доколкото мога да видя от тук уреда трябва да може да съхранява до 2000 точки и 201 трака без проблем.
      Направете му ресет както е описано по-долу да видим няма ли да се оправи:
      GPSMap 60C(S)(x)/76C(S)(x)

Основни комбинации /устройството е изключено!/ освен за последната функция.
      Diagnosis: ENTER + POWER
      Hard Reset: PAGE + ENTER + POWER
      Master Reset:
      QUIT + MENU + ZOOM OUT + POWER. Тази функция изтрива всички карти (60C, 60CS, 76C, 76CS) и данни (waypoints, routes, tracks and almanac). При сериите 'X' картата памет няма да бъде засегната. Има информации, че тази функция не изтрива картите, но не е потвърдена.
      Включване/изключване на електронния компас: натискате и задържате PAGE
      Debugging функции: натискате up, right, down, left на екрана със скоростомера /trip computer/. Допълнителен екран показва диагностиката.
      Тестов екран: натискате Enter и включвате машинката.
      76S version 3.20 На екрана със сателитите, можете просто да „присъедините”/превключите между две координатни системи като натиснете Rocker клавиша в която и да е посока. Внимание: присъединяването е между координатната система, което сте си избрали и HDD:MM.mmm. Ако сте на същата координатна система HDD:MM.mmm естествено няма да видите разлика.
      Ако натиснете два пъти POWER устройството минава на най-силна осветеност. Цикълът е текуща осветеност – пълна осветеност – без осветеност.
      Чрез натискане два пъти на FIND отивате на последно намерени, последно намерено.
      HOME и два пъти FIND – Go HOME
      FIND + FIND натиснато малко по-дълго активира функцията MOB (man overboard) – човек зад борда.
      В нашия форум: този пост и надолу още 1 пост.

Имайте предвид, че нямам такъв уред и не ми е попадал. Горното е предложение, базирано на опит с други уреди. Друго поне не се сещам какво да Ви предложа. Знам, че е 78, но предполагам само, че са подобни комбинациите.
      Nothing comes from nothing...

Коментар

Уууупс,това е малко повечко от колкото очаквах.Благодаря!Сега като имам малко повечко време ще си поиграя.До сега ползвах уреда единствено и само за хващане и водене по азимут на състезания и за нищо друго!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X