Днес си прехвърлях карти на SD Card , но увисна explorera на компютъра и трябваше да рестартирам. След рестарта на компютъра вече не ми разпознава SD Card. Пробвах да я сложа само в нея в лаптопа ми в SD слота но не я вижда, пробвах да я сложа и в gps-a в Sd слота но и там не я вижда, пробвах и в друг компютър но и там същата работа. Някой знае ли някоя програма с която мога да я поправя? SDHC 4GB е картата
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не ми разпознава SD Card
Свий
X
-
От: Не ми разпознава SD Card
Я първо виж, да не си я заключил. Някои могат да се заключват отстрани.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Не съм я заключил, знам за чопчето отстрани. Компютъра въобще не я разпознава, като я вкарам в навигацията и свържа gsp с usb кабела към компютъра се мъчи да отвори папката с файловете на нея и уш започва да ги зарежда на монитора на PC-то но после пак я изхвърля и така ми прави постоянно докато е включен към компа. Така , че значи не е умряла, но с каква програма мога пак да я подкарам - от ремонтирам ?
Коментар
-
Пробвах я и на други два компютъра, и чрез кардидар също я пробвах. Единствено има надежда в навигацията като я поставя, започва да се мъчи да разчита файловете вътре и я изхвърля и пак така до безкрайЗнам , че с форматиране ще се оправи но като не се разпознава няма как да се форматира .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнениекато не се разпознава няма как да се форматира .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар