Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Garmin eTrex Summit HC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за Garmin eTrex Summit HC

Уважаеми съфорумци,от около 2 години имам GPS Garmin eTrex Summit HC.Не бях го включвал доста време,може би 2-3 месеца-стоеше си кротко в джипа.Днес реших да го включа ,обаче- греда.Тръгна,светна и след 3-4 секунди изключи.Викам си сигурно батериите са "клекнали" и ги смених,обаче пак същата работа.Изнесох го навън ,пак го включих-този път поработи около 30 сек. ,"закачи" 6-7 сателита и като му зададох търсене на точка отново изключи.Сега вече не включва изобщо-само за секунда присветва екрана.Молбата ми е: ако някой е имал подобен проблем,или пък има някаква идея-помагайте плз!

От: Молба за помощ

Все пак, сигурен ли си че не са батериите? Пробва ли с нови НЕ зарядни? Имам опит със зарядни батерии, които уж са заредени, ама няма никой...
    "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

От: Помощ за Garmin eTrex Summit HC

За пробването-пробвах.И с НЕ зарядни и със зарядни и с проверени с мултицет,ама йок!!

Коментар

От: Помощ за Garmin eTrex Summit HC

Ако проблема продължава - 1. ресет на фабрични настойки. 2. Включи го с кабела към компютъра и ако работи си инсталирай последния софтуер (Ver. 3.30, as of Oct 26, 2009)
        от сайта на Гармин:
        http://www8.garmin.com/support/colle...D=167&pID=8709 , като обърнеш внимание на инструкциите.

Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X