Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Nuvi 1390

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin Nuvi 1390

Здравейте съфорумци! Нов съм във Вашия форум и имам нужда от вашата помощ.Проблемът е следният:Искам да обновя заводската карта на европа с най-новата налична до момента.Четох във Вашия и в други форуми как става въпросната процедура, но за съжаление не успях да открия прословутата SYSTEM папка (от опциите на уиндоуса съм задал да се показват скритите файлове и папки,но уви!).ГПС-а е Garmin nuvi 1390. Когато се опитам да прехвърля .img файла с новоизтеглената карта ми дава че няма достатъчно пространство в паметта на устройството.Какво да направя? Има ли някаква опция за известяване за превишаване на скоростта или за скоростни камери и как се обновяват тези екстри? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

От: Garmin Nuvi 1390

Това май го четох и в друг форум. Трябва да дадеш да се виждат и защитените файлове на системата , не само скритите. Има отделна отметка за това. Иначе темата с картинки е тук:
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=133087
    Там е написано:
    "Махнете отметката от Hide protected operating system….. и натиснете Apply."

Коментар

Защо не си запишеш новата карта на едно Micro SD .По този начин ще можеш винаги да си сменяш каквато и карта да е без излишни затруднения и мисли колко е голяма и дали ще има достатачно памет в самия ГПС

Коментар

Има 4 Гб , защо да ползва външна.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
          Има 4 Гб , защо да ползва външна.
          Понеже както всички виждаме има затруднения с инсталирането на карта в апарата.Не че е сложно но за по голямо улеснение са му сложили слот за карта.Не на всеки му се отдават компютрите и не всеки е длъжен да разбира от всичко,иди и го обястняваи на някое дебело американче което е свикнало да борави само с един бутон ВКЛ./ИЗКЛ.

До sie_thunder

Стъпка по стъпка

1.Закачи Gps- устроиството си посредством кабел USB на своят компютър

2.Кликни на иконата My Computer за по старите версии на уиндолс или Computer ако си с уиндолс виста или уиндолс-7

3.Виж Дяла под които компютърът ти е разпознал Gps устроиството (D (E (F и така на татък

4.Отвори Internet Explorer напиши това: file:///F:/.System/ където буквата ///F:/ я заместваш с тази която е била разпозната от твоя компютър

5.От вече отворилият се прозорец търсиш фаил под името : gmapprom.img или gmapprom1.img копираш си ги някаде в случаи че оплескаш нещата .Копираш новото фаилче (карта) която разбира се трябва да е с същото име и си готов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X