Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с навигация Nuvi 3590LMT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с навигация Nuvi 3590LMT

Здравейте! Тази година закупих навигатор Nuvi 3590LMT. Днес на 09.09.2012 имах следния проблем:
    - При пътуване в плевенски регион и употреба само на картата ОФРМ Q3 по време на движение без да се докосва дисплея
    се самонатискаха различни неща ( сякаш някои натиска по дисплея ). Гореописаното явление се случваше през произволен период от време.
    Настройките ми са следните ако може да наведе на проблема:
    - Поставена карта памет: 16гб.
    - Изнесена CN Europe картата на SD картата ( GMAPPROM, 3Д, отключващите файлове и файла с фотореалистичните изгледи ).
    - Машинката е обновена до 7.10 с WebUpdater.
    - По време на шофирането ползвах картата OFRM Geotrade 2012 Q3а - Топо Кир - с нормален детайл.
    - Маркирал съм да отбягва непавирани пътища и обратни завои.
    - По време на проблема бях на климатик така, че предполагам не е прегряла машинката.
    - Ползвам ecoRoute HD - ако има значение.

Някакви съвети за тест или идеи какъв може да е яда за да реагира така самоволно?
    А също ако може да кажете кои файлове да премахна за да премахна напълно CN Europe защото в момента не го ползвам и да игнорирам евентуален конфликт, въпреки ,че не е активиран от "Мои карти".
    Истината е някъде там...

LZ2-009

От: Проблем с навигация Nuvi 3590LMT

Колега, такова чудо до сега не съм го засичал по хилядите форуми.Тук май отиваш на хардуерен проблем, което ще рече-рекламация. Не виждам тук софта да е проблем. Тия нови машинки са с топлинно въздействие на екрана, а не на натиск, и ако си свидетел, че има реализирано докосване на дисплея, със сигурност не е от софта, защото той не конфигурира нищо що се отнася до работа му...е освен калибрирането де...обаждай се в сервиза.

Коментар

От: Проблем с навигация Nuvi 3590LMT

Направих ресет както ме посъветваха от сервиза за сега не се явява дефекта минах около 1000 км в симулация и около 20 реални.
      Дано да се е решил проблема с ресета.
      Истината е някъде там...

LZ2-009

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X