Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маршрут София - Кутлеш (Сърбия)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маршрут София - Кутлеш (Сърбия)

Колаги,

с nuvi 250w не мога да го накарам да ми навигира от София до Кутлеш (село в Сърбия). Качвах му и само сръбска карта, казваше че не може да намери път до там, въпреки че го имаше на картата.
    След това изтрих картата и оставих само City Navigator 2008 и от запазените координати му давам да навигира, то ме прекарва през Силистра-Румъния-Сърбия, някакъв пълен абсурд.
    Дайте някакви идеи как да се справя с проблема. Не мога да кача актуална версия на навигатора понеже устройството нямало достатъчно памен, а не ми се купуват сега големи сд карти.
    Как да процедирам?

От: Маршрут София - Кутлеш (Сърбия)

На мен при предложи маршрут през Калотина,виж настройките на уреда.А сръбската ти карта вероятно няма връзка с българската през границата.

Коментар

От: Маршрут София - Кутлеш (Сърбия)

Тук има качена "изрезка" - Сърбия и България от засега последния Сити Навигатор (очаква се в скоро време да излезе нова версия). Около 40 МБ е - предполагам ще й намериш място.
      Това е карта на маршрута - виждат се и подробности (разстояние, време).
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kutles.jpg
Прегледи:1
Размер:118.7 КБ
ID:5396498
      P.S. Предполагам знаеш как да работиш с файловете - gmapsupp, gmapprom, и да не изтриеш някоя нужна карта. Файлът е отключен.
      Последно редактирано от gr_kanev; 06-08-12, 14:44.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X