Преди година си купих навигация Blueberry 2GO434B с iGo 8. Още от началото започна да ми дава съобщения, че картите са за актуализация. Регистрирах се в Naviextras.com, изтеглих инструмента им за обновяване и се оказа, че не поддържа тази навигация, нито четеца за карти на лаптопа. Писах на поддръжката им, но са също като тази на Microsoft: дават много конкретни и също толкова безполезни отговори. В крайна сметка, не получих решение как да си обновя софтуера, въпреки че е лицензиран. Това изключително много ме дразни, защото е платен(както и всичко, което ползвам). Някой може ли да помогне с начин за актуализация, без да се налага да купувам 100 карточетеца, за да улуча един, поддържан от Naviextras Toolbox? Торенти не ползвам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с актуализация на iGo 8
Свий
X
-
От: Проблем с актуализация на iGo 8
Може и да греша, но никъде на сайта на тези Blueberry не пише че ползват лицензиран iGo. По-скоро ми приличат на обикновени китайски навигации, просто са брандирани. Няма ги и в списъка на naviextras. Ще трябва да се ползват торенти
Коментар
-
Купен е от Сърбия. Тук те съсипват, ако продаваш устройство с нелицензиран софтуер, а става дума за най-масово продаваната марка навигации за 2010 година. На практика е изключено да не е лицензиран. Виж, ако не включва безплатен ъпдейт, това е друго нещо. Но не ми беше споменато от поддръжката на Naviextras. Казаха само да си намеря поддържан четец за обновяването, защото не поддържат тази навигация. При тях нещата са още по-нескопосано измислени. Във форума им видях мнения на хора, които са им ПЛАТИЛИ нов софтуер, а не могат да си го качат по същата причина - навигациите им не се поддържат. И на тях им се отговаря по същия начин, както на мен и имаше доста раздразнени клиенти, които определят поддръжката като "нулева", а продукта за обновяване - като "още по-лош".
По някаква причина нито един торент не мога да отварям. Извежда ми съобщения за забранени портове от провайдера, а не ми се рови, за да видя как да заобиколя проблема.
А е дразнещо със старите карти. Минавам по новия мост на Сава в Белград и виждам на навигацията, как всъщност плувам през реката...
Всъщност, очаква се "скоро" (от една година вече - хаха) да започне поддръжка на някои от тези навигации. Пише го най-отдолу в сайта на Naviextras, но явно е в сферата на фантастиката, засега.Последно редактирано от Еmil; 16-07-12, 09:47.
Коментар
-
Ако си в чужбина ползвай прокси за да видиш бг торентите или тези които не ти се отварят.
Доста пъти съм ползвал този http://bgtorrentz.net/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар