Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 3790 не зарежда след ъпдейт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 3790 не зарежда след ъпдейт

Здравейте!
    Имам Нуви 3790, което направих на 3490 по процедурата описана в темата "Често задавани въпроси и упътвания от типа "Как се прави това" . Всичко беше нормално и устройството си работеше много добре. Днес реших да си сменя картата на България с последната излязла ОФРМ 2012Q3 и когато стартирах навигацията започва да зарежда картите и след около 5-6 секунди се рестартира. Това се повтаря многократно. Когато включа у-вото в компютъра отново започва зареждане и не може да се свърже с компютъра. Някой има ли идея какво мога да направя за да стигна до паметта на устройствота за да изтрия въпосната карта? Ще се радвам някой да ми помогне. Благодаря предарително

От: Помощ - Nuvi3790 направено на Nuvi3490 не зарежда след ъпдейт на новата OFRM 2012

Темата може да бъде затворена. Нищата се оправиха с помощта на колегата ISG, за което съм му много благодарен!

Коментар

От: Помощ - Nuvi3790 направено на Nuvi3490 не зарежда след ъпдейт на новата OFRM 2012

А можеш ли да споделиш и как се оправят нещата, защото аз имам същия проблем?

Коментар

Сложил си сигурно картата в погрешна папка или файла ти е с погрешно име. Бг картата трябва да е gmapsupp.img и се слага в папка Map

Коментар

Проблема седи ли още или вече е решен? Ако още не ти работи навигацията ми пиши на ЛС?

Коментар

Първоначално публикуван от sms71 Преглед на мнение
            Проблема седи ли още или вече е решен? Ако още не ти работи навигацията ми пиши на ЛС?
            Оправих нещата, след като успях да флаш-на уреда с модифициран фърмуеър, който ми даде достъп до файловата система.. Изтрих файловете, които подозирам бяха направили мизерията. След това отново флаш с оригинален фърмуеър и светна гадината...

Благодаря за отзивчивостта!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X