Здравейте,
както стана ясно от заглавието ще ви помоля за малко помощ при избора между тези 2 устройства.
Като цена и характеристики са почти идентични,някои от по-съществените разлики,които забелязах са:
-2350 има опция за трафик (но до колкото прочетох трафик антената не е включена в комплекта).Не съм сигурен дали тази опция ще ми влезе в употреба.
-2405 има двойно ориентиран дисплей
-2405 е с (
Тук идва молбата ми да си дадете мнението кое от двете устройства бихте избрали вие,ако има някои по-специфични неща,които не съм споменал,а трябва да се знаят за някое от тези 2 ГПС-а.Също така дали до 300лв може да се намери нещо по-добро от тях.
Благодаря предварително.
както стана ясно от заглавието ще ви помоля за малко помощ при избора между тези 2 устройства.
Като цена и характеристики са почти идентични,някои от по-съществените разлики,които забелязах са:
-2350 има опция за трафик (но до колкото прочетох трафик антената не е включена в комплекта).Не съм сигурен дали тази опция ще ми влезе в употреба.
-2405 има двойно ориентиран дисплей
-2405 е с (
Garmin Guidance 2.0 )
Като цяло това са по-значимите разлики които аз забелязах (картите,с които идват устройствата не са от значение за мен)Тук идва молбата ми да си дадете мнението кое от двете устройства бихте избрали вие,ако има някои по-специфични неща,които не съм споменал,а трябва да се знаят за някое от тези 2 ГПС-а.Също така дали до 300лв може да се намери нещо по-добро от тях.
Благодаря предварително.
Коментар