Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin 2350 CEE BG или Garmin 2405 MPC BG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin 2350 CEE BG или Garmin 2405 MPC BG

Здравейте,
    както стана ясно от заглавието ще ви помоля за малко помощ при избора между тези 2 устройства.
    Като цена и характеристики са почти идентични,някои от по-съществените разлики,които забелязах са:
    -2350 има опция за трафик (но до колкото прочетох трафик антената не е включена в комплекта).Не съм сигурен дали тази опция ще ми влезе в употреба.
    -2405 има двойно ориентиран дисплей
    -2405 е с (
    Garmin Guidance 2.0 )
    Като цяло това са по-значимите разлики които аз забелязах (картите,с които идват устройствата не са от значение за мен)
    Тук идва молбата ми да си дадете мнението кое от двете устройства бихте избрали вие,ако има някои по-специфични неща,които не съм споменал,а трябва да се знаят за някое от тези 2 ГПС-а.Също така дали до 300лв може да се намери нещо по-добро от тях.
    Благодаря предварително.

От: Garmin 2350 CEE BG или Garmin 2405 MPC BG

Добре явно помощ няма да получа.Сега идва друг вариант.Изпаднаха ми горе долу на една цена гармин 2460 LT и гармин 3490.Ясно е,че вторият е по-нов модел,по-добър като цяло.Само ме интересува дали е оправен проблема със скачането на иконата,която навигира.

Коментар

От: Garmin 2350 CEE BG или Garmin 2405 MPC BG

Иконата скача само и единствено на почти пълен зум. Ако го гледате в нормално положение или не приближавате на максимум, няма и да разберете, че нещо подскача.
      3490 е апарата - ако имате възможност - купете си него. Всичко друго, което е производство на Гармин и е автомобилна навигация е с нещо орязано /софтуерно или хардуерно/.
      Nothing comes from nothing...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X