Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ - igo

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за помощ - igo

Здравейте,

Почти нищо не разбирам, затова моля за търпение.

Попадна ми GPS за автомобил (предполагам Китайски, няма марка на него).
    Управлява се от Windows Embedded CE 6.0 (2008 г). Има инсталиран igo 8.x.x (не помня цифрите).

Въпросите ми са:
    - Каква версия на igo е добре да бъде инсталирана? Нужна ли е промяна или 8 е добре?
    - Откъде мога да си изтегля актуална карта за България?
    - Влязох в Win Explorer и сега не мога да изляза от там. Как става това?

Благодаря!

От: Моля за помощ - igo

igo е версия 8.3.4. ОК ли е версията?
    Как да се върна от win explorer към управлението на устройството?! Как става това?

Коментар

Здравейте! Аз нямам много опит с технологиите, но имам известен опит с GPS-навигатори - сменила съм вече три.
      Първо: Не знам как така няма марка Вашият навигатор, тя обикновено е изписана отпред на рамката, а отзад има етикетче, на което е отбелязан точният модел. Това е важно, защото винаги когато съм питала за актуализация на карти, са ме питали за модела. Това, че Вашият навигатор е китайски, не значи непременно, че е лош - първият ми навигатор беше Prestigio и на три пъти даде дефект. В момента съм с китайски - Wayteq, който е много по-бърз и с много повече функции (които аз, разбира се, не използвам).
      Второ: Оказва, че навигацията, т.е. начинът на управление на устройството, зависи от картата, която е инсталирана. Не знам какво излиза на Вашия дисплей, но ако няма вляво долу бутон "назад", вижте дали в горния десен ъгъл няма кръгче - то би трябвало да Ви върне назад. И, мисля, че ако изключите устройството, то ще се отвори на първоначалното меню.
      Сигурно не съм Ви била особено полезна, защото Вашата карта не ми е позната, но все пак, питайте!

Коментар

Кой вариант на IGO ползва устройството ти? Аз съм с My Way. Доколкото проверих, последната версия е 8.4.3. Външния вид и управлението на навигацията зависят много от конкретния "скин". Аз го ползвам на Андроид, но принципът би следвало да е същия. За карта на България бих препоръчал версия 2011 Q4 за цяла Европа, но можеш да отделиш само fbl и poi файловете за България. Ако се затрудняваш, бих могъл да намеря карта и скин за WM 6, само кажи каква е резолюцията на екрана.
        1986 Samurai SJ413 1.3 G13A
        Андрей - 0894 272772

Коментар

Ако говориш за навтекските от 1 месец има NTQ_2012.Q1

Коментар

Версията за Андроид коренно се различава от тази за WinCE и Windows Mobile. Версията за Андроид доста по ми е грозна и неприятна отколкото за другите две платформи.

Коментар

От доста време има вече Primo2.0 за Android.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X