Ъпдейтнах софтуера до най-новия и качих новата карта OFRM Geotrade 2012 Q3 версията OFRM Geotrade TOPO CYR. Като го включа и ми изписва Зареждане на карти и до там.Половин час стои така и не тръгва.Като го включа в компа ми иска паролата и след въвеждане на паролата тръгва да зарежда връзката но зарежда около половин сантиметър и там си остава.Преди да кача тази карта бях с OFRM Geotrade TOPO CYR - 5.80 и ми вървеше перфектно.В същата папка имам още някъква карта но не помня каква е.Досега не ми е правила проблем със старата карта.При качването на новата карта не съм трил нищо като запаметени любими места или каквото и да е за да не объркам нещо.Това е целия проблем.Мисля,че софтуера забива и въпроса ми е как да го оправя този проблем?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Garmin Nuvi 1310
Свий
X
-
От: Проблем с Garmin Nuvi 1310
Ако е в гаранция-обади се на телефона даден в картата. Днес изпратих моето нюви1300 за втори път в сервиза на Геотрейд. Първия път мадамата беше прегракнала, и не можело да се оправи, та дадоха нов апарат. Преди известно време започна да се рестартира сам, а аз ходя по състезания, та може да отнеса и някое състезание за незаписан трак, така, че нямам избор-трябва да работи.
Ако още веднъж даде дефект-ще сменям не само модела, а и марката...Има ли желание-има и начин!
-
Nothing comes from nothing...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар